Súlyos betegségéről beszélt Radics Gigi

Radics Gigi
Vágólapra másolva!
Radics Gigi úgy gondolja, hogy nemcsak maga, hanem családja miatt is nagyobb felelőséggel tartozik az egészségéért, ezért is hisz a megelőzésben és jár rendszeres szűrővizsgálatokra. Most elárulta, hogy hatalmas fogyásában szerepet játszott betegsége is, ami azóta sokat javult.
Vágólapra másolva!

Radics Gigi elárulta, hogy sokszor küzdött olyan súlyos pánikrohammal, hogy éjjel nem aludt és férjének könyörgött, hogy hívjon hozzá mentőt.

A harminc kiló plusz miatt még nehezebben viseltem a pánikrohamokat. Tudtam, le kell adom a súlyfelesleget, hogy érezzem, ura vagyok a testemnek, és egyúttal leküzdöttem a pánikot is" - mondta az énekesnő, aki szerencsésen leküzdötte a betegségét.

Radics Gigi azt is elárulta, hogy régóta tudja magáról, hogy enyhe vérszegénységben is szenved, amitől sokszor fáradtnak és gyengének érzi magát, de erre is talált megoldást, hiszen fellépései és családja miatt nem hagyhatja el magát.

Évek óta küzdök enyhe vérszegénységgel, mint a nők többsége és így, hogy eléggé nagy a pörgés körülöttem, fotózások, koncertek, edzés és persze a legfontosabb, a Családom, így nem dönthet ágynak egy nem várt betegség" - idézi a Blikk Radics Gigi egyik bejegyzését, aki felhívta követői figyelmét a szűrésekre, mert sok esetben könnyebb megelőzni a betegségeket, mint gyógyítani, ha már fenn áll a probléma.

Radics Gigi Forrás: Radics Gigi Instagram