Végzetes karambol

2022.05.23. 09:52

Tragédia történt: 10 éves kisfiú halt meg a visontai horrorbalesetben

A balesetben egy 10 éves fiú a helyszínen életét vesztette.

Összeütközött két személyautó a 3-as főút 86-os kilométerénél Visonta közelében vasárnap délután - írja a heol.hu.

Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense azt közölte a Heves megyei hírportállal, hogy a baleset következtében egy 10 éves fiú a helyszínen életét vesztette, illetve további öt személy megsérült.

Halmajugra gyászol. A helyiek gyűjtést indítottak annak a családnak a megsegítésére, amelyik vasárnap délután karambolozott Visonta mellett. A községben mindenki ismerte a tízéves Leventét és szüleit - írja a Bors.

- Szegény Melinda! Néhány hete elveszítette az édesapját, most pedig a kisfiát, a szeme fényét! Jancsi bácsit sokan tisztelték, a temetésén a polgármester asszony mondott beszédet.

Szegény, kicsi Levi is nagyon szerette a nagypapáját, a családja alig bírta megvigasztalni 

- mondta egy helyi lakos.

- Melinda igazán rendes asszony, az önkormányzatnál dolgozik, ő szokta kiszállítani az ebédet a szociálisan rászorulóknak. Mindig mindenkivel készséges.

Levente a halmajugrai általános iskolába járt, a pedagógusok szerint szorgalmasan tanult. Az osztálytársait most pszichológus segíti, hogy feldolgozzák barátjuk elvesztését.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!