Ilyen állapotban van most Tóth Gabi kórházba szállított kislánya

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, kórházba kellett vinni Tóth Gabi kislányát, amiről az énekesnő a blogjában számolt be. A beszámoló miatt sokan támadják, ezért döntött úgy, hogy tisztázza a történteket, most pedig az is kiderült, hogy van most a kislány.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő részletesen írt arról, hogy a kislánya egy hétig volt beteg, majd miután elkezdte furcsán venni a levegőt, kórházba vitték. "Kicsivel több mint egy héttel ezelőtt Hanni náthás lett. Ez még nem is ijesztett meg az elején, hiszen több betegségen vagyunk túl együtt, tudjuk a protokollt.

Az azonban már aggasztott, hogy 2-3 nap után sem enyhültek a tünetek, sőt, Hanni elkezdte furcsán venni a levegőt.

Bárkinek beszéltem róla, hogy érzem, valami nincs rendben, mindenki nyugtatgatott és a hipochondriámra fogták a túlzott aggódást. De nem nyugodtam meg, mert ismerem a lányomat, szó szerint ismerem minden lélegzetvételét, és a zsigereimben éreztem, hogy ez már nem csak egy kis nátha" - kezdte a történetet Tóth Gabi, a teljes történetet itt találja.

Forrás: Tóth Gabi/Instagram

Rengeteg aggódó üzenetet kapott a blogbejegyzése után, és a kommentek egy részére is részletesen válaszolt.

Elkapta az RSV-vírust, ami nagyon agresszíven ráment a tüdejére, és tüdőgyulladást kapott.

Némi folyadék is volt a tüdejében, emiatt pedig nem jutott rendesen oxigénhez.. Ami meglepő volt, hogy egy pici láza sem volt egyszer sem. Mindenki legyen óvatos!" - üzente az énekesnő.

A Tények riportjában újra szó volt a kislányról, aki már teljesen jól van, és otthon lehet a szüleivel.