Szörnyű hír érkezett a Família Kft. régóta betegséggel küzdő sztárjáról

baranyi lászló szomszédok
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, több egészségügyi problémával is küzdött Baranyi László, a Família Kft. nagypapája, akinek nagyon hirtelen kezdett el romlani az állapota. A 95 éves színésznek először a koronavírus gyengítette le a szervezetét, majd színházi balesete és az azt követő sorozatos elesések. Nemrég egy csodaszerrel próbált gyógyulni és bízott abban, hogy visszatérhet a színpadra. Most szörnyű hírek érkeztek a színészről.
Vágólapra másolva!

A Família Kft. egykori Szép nagypapája egyre rosszabbul érezte magát, majd kiderült, hogy sztrókot kapott, azóta is orvosi felügyelet alatt áll, kórházban kezelik.

Három hete éreztem, hogy valami nincs rendben, csak húztam az időt, mert féltem, hogy mi fog kiderülni. Sajnos még nem tudom, mikor engednek haza, de már sokkal jobban vagyok" - kezdte Baranyi László, aki hétfő óta fekszik a kórházban.

Vasárnap újra előjött, de már sokkal erősebb volt, és az arcom is nehezebben rendeződött vissza, ezért döntöttünk úgy, hogy orvoshoz fordulok. Szerencsére öt percre lakunk a kórháztól és átsétáltunk Klára asszonnyal. Ahogy beértem zakóban, már kísértek is a kórterembe. Infúziós kezelést kapok, jó kezekben vagyok, már a hangom is visszajött" - magyarázta a betegágyon fekve a 95 éves színész, akinek halálfélelme volt a kezdetekkor.

Az étvágyam egyébként nagyon jó, és most különösebben nem érzek semmit, inkább éjjel az ujjaim hegyén érzek zsibbadást" - mondta a Borsnak Baranyi László, aki szerencsésen megúszta az esetet, már sokkal jobban van, de még nem érzi magát teljesnek.

Baranyi László sztrókot kapott MTI