Önmagának is megbocsát?

2022.05.18. 15:26

Belebetegedett a botrányba Solti Ádám szeretője

Mindenki úgy tudta, hogy annak ellenére is kiegyensúlyozott házasságban él a feleségével Solti Ádám, hogy évek óta hiába várnak közös babára. Az igazság azonban az, hogy színész pár napja jelentette be, hogy hosszú évekig szeretőt tartott, aki két éve egy kisfiút szült neki. A történet a közvélemény mellett a családját is megosztja.

"Mindannyiunkat megviselnek a történtek: Ádámot, a feleségét, az egész családunkat. És az anyukát is, aki bele is betegedett az elmúlt napok eseményeibe, hiszen ha valaki nem fenyegetőzött azzal, hogy elárulja a fiamat, az éppen ő volt. Az is igaz, hogy a család most rendkívül neheztel rám, amiért nyilatkozom, de muszáj valakinek elmondani: a fiam jó ember" - mondta a színész apja a Ripost cikke szerint.

Miután Ádám bevallotta, hogy van egy közel kétéves kisfia, de nem a feleségétől, hanem a szeretőjétől, a felesége megbocsátott, utolsó képük is erről árukodik az Instagramon, de azóta teljesen eltűnt Solti Berni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában