Felgyújtották az egyik zsűritagot, kitört a pánik a tehetségkutatóban

"America's Got Talent" Season 14 Live Show Red Carpet GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - SEPTEMBER 03: Simon Cowell attends "America's Got Talent" Season 14 Live Show Red Carpet at Dolby Theatre on September 03, 2019 in Hollywood, California. Rachel Luna/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Felgyújtotta Simon Cowellt a Britain's Got Talent egyik versenyzője, ami óriási pánikot okozott a közönség körében. Állítólag a zsűritag sem tudta, hogy a bűvész mire készül.
Vágólapra másolva!

Sokkoló produkcióval állt elő a Britain's Got Talent egyik válogatóján egy ismeretlen (maszkot viselő, néma) bűvész, aki a vezető zsűritagot, Simon Cowellt kihívta a színpadra, majd felgyújtotta – írja a Mirror.

Simon Cowell Forrás: AFP/2019 Getty Images/Rachel Luna

A bűvész leültette Cowellt egy székre, ráadott egy maszkot, amelyre gyújtófolyadékot locsolt, majd még egy dobozt is a zsűritag fejére erősített. A dobozba végül bedobott egy gyufát, mire Cowell feje is lángra kapott, amit a zsűritársai és a közönség sikoltozva néztek végig.

A tüzet hamar eloltották, a produkció után azonban Cowell is meglehetősen ijedtnek és meglepettnek tűnt, szemtanúk szerint kizárt, hogy be lett volna avatva. "Éreztem, hogy valamilyen folyadékot locsol rám, de fogalmam sem volt, hogy gyújtófolyadék!" – mondta a zsűritag.