Különös dolgot mondott Marics Peti Tóth Andiról

Sztárban Sztár, TV2, szórakoztató műsor, TV, tévé, 2023.01.31.  Tóth Andi, Marics Peti,
Vágólapra másolva!
Együtt zsűriznek a Sztárban sztárban, amely feburár 19-én indul.
Vágólapra másolva!

Marics Peti és Tóth Andi is szerepelt a Sztárban sztár korábbi évadjában, idén pedig zsűriznek a műsorban. "Régebbi vágyam volt, onnantól, hogy el kezdett érdekelni ez az egész zeneipar, hogy egyszer zsűrizzek egy ilyen műsorban... Már akkor voltak mélyebb álmaim arról, milyen jó lenne beülni egy zsűriszékbe. Szóval nagyon megörültem, hogy megkaptam ezt a lehetőséget.

abból a szempontból, hogy első sorból nézed az összes produkciót. Mert a tévé előtt mindenki csak okoskodik a kanapéról, de az már menő, ha a te véleményedre kíváncsiak, ha a véleményednek van súlya" - mondta Marics Peti.

Fotó: Major Kata - Origo

Marics Peti abban sem lát semmi különöset, hogy a Sztárban Sztár zsűrijében kedvese, Tóth Andi is helyet kapott, vagyis együtt pontozzák és értékelik majd a produkciókat. "Őszintén szólva azzal tisztában vagyunk, hogy más szemmel nézzük a műsort, mert számára a zene egy elképesztően komoly helyet foglal el a szívében. Ő azt nagyon a szívére veszi, hogy valaki komolyan vegye a műsort. Mert ő is ugyanígy tette! Én ezt meg tudom érteni az ő részéről, ez

Nyilván nincs másképpen nálam sem, csak engem el tud vinni a szórakozás heve. Én úgy gondolom, nem fogok ott komolykodni, Biztos, hogy lesz vita, amikor nem értünk egyet, mert szerintem tényleg kicsit más szemmel nézünk erre az egészre" – tette hozzá.

Forrás: Ripost