Lemondott a szerbiai parlamenti képviselő, aki pornót nézett az ülésen

2023. február 07. 17:45

Képviselőtársai közben a Szerbia és Koszovó közötti vitáról értekeztek.

2023. február 07. 17:45
null

Pornót nézett a telefonján a Koszovóról szóló parlamenti ülésen a múlt héten, ezért kedden lemondott képviselői mandátumáról egy szocialista politikus Szerbiában.

Zvonimir Stevicet, a kormánykoalíció kisebbik pártjának, a Szerbiai Szocialista Pártnak (SPS) a képviselőjét lencsevégre kapták, ahogy szexuális tartalmú videókat nézeget, amíg képviselőtársai arról vitáznak a parlamentben, hogyan lehetne megoldani a Szerbia és Koszovó közötti vitát, illetve milyen módon lehetne elérni, hogy

Szerbiának ne kelljen elismernie Koszovó függetlenségét.   

Miután a felvétel a nyilvánosság elé került, maga a szocialisták elnöke, Ivica Dacic külügyminiszter szólította fel Zvonimir Stevicet a lemondásra.    

Aleksandar Vucic köztársasági elnök a múlt héten vett részt a parlament ülésén, és ott ismertette azt a nemzetközi javaslatot, amely Szerbia és Koszovó kapcsolatát rendezné. Az ülést követően elégedetlenségének adott hangot, mert szerinte a kormánykoalíció részét képező SPS tagjai nem voltak eléggé aktívak a vitában. Emellett saját párttársairól, a Szerb Haladó Párt (SNS) képviselőiről is bíráló megjegyzéseket fogalmazott meg. Mint mondta, elege van azokból, akik a pártra hivatkozva akarnak meggazdagodni, amikor viszont az országért kellene harcolni, akkor hátat fordítanak.    

A Vecernje Novosti című belgrádi napilap olyan információkat is megjelentetett, amelyek szerint Aleksandar Vucic arra is kész, hogy szakítson koalíciós partnerével, és már akár szeptemberben előrehozott parlamenti választásokat tarthatnának az országban. Annak ellenére, hogy tavaly kezdte meg második, ötéves államfői mandátumát, Aleksandar Vucic állítólag azt is kijelentette, hogy

kész lenne miniszterelnök-jelöltként indulni egy esetleges választáson.    

Szerbiában az elnökválasztással egy időben, tavaly tavasszal tartottak előrehozott parlamenti választásokat, s ezek eredményeként nagyszámú ellenzéki politikus került be a parlamentbe. A Szerb Haladó Pártnak a Szerbiai Szocialista Párttal, valamint a Vajdasági Magyar Szövetséggel együttvéve csak kismértékű többsége van a képviselőházban.

Videón, ahogy egy szerb képviselő pornót néz a parlamentben | Mandiner

Koszovó volt a téma, hát előkapta a mobiltelefonját.

 

***

(MTI)

Nyitókép: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Elmekortan
2023. február 09. 13:42
A nőket molesztáló Gréczi?
citromosParizer
2023. február 09. 08:57
a DK-s söpredéket és a Gréczit még a Balkán is mindenben megelőzi. náluk azok is lemondanának, akik részegen és húgyfoltosan mennek a kamerák elé. de hát nem lehet mindenkiben emberi tartás...
Spiltyu
2023. február 08. 09:14
óriási király a csávó
-Zsolt-
2023. február 08. 05:08
Semjénnek elég Orbánra ránézni, és máris ejakulál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik