Ezért fog hamarosan véget érni Opitz Barbi kapcsolata

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Opitz Barbi jelenlegi kapcsolata Serleg Alberttel sokakban kétségeket kelt, főleg édesapjában, aki nyilvánosan is elmondta a véleményét. Az énekesnő már többször szakított jelenlegi barátjával, akit emberrablással és bántalmazással is megvádoltak korábban. Opitz egyelőre kiáll a döntése mellett, de valószínűleg ez a kapcsolata sem tart már sokáig. Opitz Barbinak nem ez az első nagy port kavaró párkapcsolata, a korábbi döntései sem voltak túl szerencsések, most kiderült, hogy miért.
Vágólapra másolva!

Opitz Barbi ki sem látszik a botrányokból az elmúlt időszakban, először kiszivárgott szexvideója miatt állt a bál, majd az emberrablási botránya új szerelmével, amit apja sem tudott szó nélkül hagyni, nemrég egy plázában keveredett verekedésbe.

A sok negatív esemény felkeltette Lénárt Évi parapszichológus figyelmét is, aki úgy gondolta, hogy ránéz az énekesnőre, miért történhet vele mostanság ennyi rossz dolog. A médium, aki korábban azt állította, hogy Berki Krisztián szelleme is megjelent nála, most tarotkártyából nézte meg, hogy mi lehet a baj Opitz Barbival.

"Barbi karrierje felfelé fog ívelni az új dalának köszönhetően, ez lehet most a nyár egyik slágere. Más téren azonban már nem ennyire szerencsés..." - kezdte Lénárt Évi, aki megdöbbentő eredményre jutott a tarotkártyáit olvasva.

Sajnos ez az ember, aki elátkozta őt, az egész életét megkeseríti, ezért Barbinak rengeteg lelki blokkja van, amik főleg gyerekkorából erednek. Ezeket a mai napig nem tudta feldolgozni és kihat a jelenlegi életére is. Állandó megfelelési kényszere van az emberek felé, nincs kellő önbizalma, ami majd főleg a későbbiekben, a gyerekvállalás terén fog megnyilvánulni. Folyamatosan azon lesz, hogy a gyerekének mindent megtudjon adni, ne szenvedjen hiányt semmiben" - magyarázta a Ripostnak a megdöbbentő jóslatot a médium, aki egyelőre nem tett javaslatot arra, hogy ezt a problémát Opitz Barbi hogyan tudná megoldani.

Opitz Barbit saját családja átkozhatta meg, ezért nincs szerencséje a szerelemben Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv