A rendőrség kihallgatta Gálvölgyi János családját

gálvölgyi jános gálvölgyi jános
gálvölgyi jános 2015 május
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban beszámoltunk, Gálvölgyi Jánost súlyos állapotban szállította kórházba családja május 10-én a reggeli órákban. A család többször is felvette a kapcsolatot a segélyhívó központtal, hogy mentőt kérjenek, de úgy ítélték meg, hogy nem tudják megvárni a segítséget. Az Országos Mentőszolgálat és a mentésirányítók ellen hatósági vizsgálat indult, hogy kiderüljön, hibáztak-e, amikor nem küldtek azonnal mentőautót a betegért.
Vágólapra másolva!

Korábban már Győrfi Pál is nyilatkozott Gálvölgyi János esetével kapcsolatban, ők maguk is vizsgálták az esetet, ami alapján annyit mondhatott, hogy az egyik mentésirányító rosszul mérte fel a helyzetet és hibázott, amikor telefonon keresztül próbálta megállapítani, hogy a színész életveszélyes állapotban van-e. Az ügyben nyomozás indult, ami jelenleg is folyamatban van, mint kiderült, Gálvölgyi János családját már ki is hallgatták.

- közölte a rendőrség az ügy jelenlegi állásával kapcsolatban.

Gálvölgyi János egyik lánya, Gálvölgyi Dorka röviden elárulta, hogy beidézték őket és már túl vannak a kihallgatáson, ennél többet azonban nem mondott - írja a Blikk.

Gálvölgyi János ma már otthonában lábadozik a hosszas kórházi kezelés után, de elmondása szerint hangja még nem a régi, mivel sokáig lélegeztetőgépen volt. A színészt megviselte a történtek, azóta is fél, hogy megismétlődik a rosszulléte, de reméli mielőbb meggyógyul és visszatérhet a színpadra.

Gálvölgyi János retteg, hogy újra kórházba kerül Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt