Hirdetés

2022.01.14. 06:00

Növényi eredetű mosó- és mosogatószerek – Természetes mosódió tartalommal

Herbow mosószerek – Vegyszermentes alternatívák a teljes háztartásban

Forrás: unsplash.com

Ismerjük meg a Herbow termékcsaládot!

A Herbow története a mosódióval kezdődött. Gyermekorvosának javaslatára a későbbi Herbow-alapítók egyike, egy édesanya úgy döntött, ad egy esélyt a mosódiónak. Remélte, hogy a bőrbarát, vegyszermentes mosószer-alternatíva megoldást jelent érzékeny bőrű gyermeke bőrproblémáira. A mosódió hatékonynak bizonyult. Az édesanya ezt követően beleásta magát a vegyszer- és adalékanyag-mentes mosószerek világába. 

3 évvel, valamint 4500 kg tömegű próbamosással később, hasonló elhivatottságú alapítótársaival együtt piacra dobták a Herbow termékcsalád első tagjait. 2016-ban kezdték el árusítani a Herbow Mosódiós Labdát, mely nagy sikert aratott a vásárlók körében, s azóta is a Herbow mosószerek legkedveltebb tagja.

A Herbow küldetése, hogy természetes összetevőkből készült mosó- és öblítőszereveivel valódi alternatívát nyújtson a különféle vegyszer- és adalékanyagokat tartalmazó termékek helyett. A Herbow termékeket ajánljuk mindenkinek, különösen kismamáknak, babáknak, érzékeny bőrűeknek, és azok számára, akik bőrproblémákkal vagy allergiával küzdenek.

Mi is az a mosódió? Kinek ajánlott? Hogyan kell használni?

A szubtrópusi klímán megtermő mosódió a szappanfa gyümölcsének szárított héja. A 100 %-ban természetes, hipoallergén mosószer nem okoz bőrirritációt, használata így bárki számára ajánlott. Kifejezetten javasoljuk azonak, akik érzékenyek a legtöbb kereskedelmi mosó- és tisztítószerekben megtalálható festék- és illatanyagokra, valamint egyéb vegyi összetevőkre. 

Használata egyszerű: a mosódiót csupán helyezzük a mosógép dobjába, a ruhák közé; a program végeztével pedig tegyük alkalmas helyre száradni. Egy Herbow mosódiós labda öt alkalommal használható, a mosások számát pedig memóriaszalagon jelölhetjük. 

Milyen mosódió termékek léteznek? >>

Hogyan illatosítsuk ruháinkat természetes módon?

A mosódió használata során nem keletkeznek káros mosószer-lerakódások a ruhán, így szükségtelen öblítőt használnunk mellé. Ruháink illatosítására a mosóparfüm használatát ajánljuk: a magas koncentrációjú, bőrbarát illatanyagokat tartalmazó Herbow Mosóparfümök számos különféle, egyedi illataromában (Holdfényes éj, Nyári eső, Ragyogó nap, Hercegnő) elérhetők. 

Fotó: unsplash.com

Mosogassunk Herbow mosogatószerekkel!

A paraffin- és ásványi olajoktól mentes, fenntartható pálmaolajból készült (RSPO) Herbow kézi mosogatószerekkel helyettesíthetjük a mesterséges adalékanyagokat tartalmazó termékeket.

A foszfát-, klór- és EDTA-mentes Herbow gépi mosogatószer hatékonyságát pedig a Tudatos Vásárlók Egyesületének 2021. októberében lefolytatott tesztje is igazolja. 

Szeretném megnézni néhány Herbow terméket! >>

❀  Felkeltettük érdeklődését? Tekintse meg Herbow-termékkínálatunkat weboldalunkon – s ha szeretné kipróbálni valamelyik Herbow mosó- vagy mosogatószert, illetve mosóparfümöt, akár másnap házhoz szállítjuk rendelését!

Eco háztartást és Jó egészséget kíván Önnek a Multi-vitamin.hu csapata!

Címkék#mosódió

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában