PR Cikkek

A Dr. Herz termékek segítik az egészségünk megőrzését (x)

Létrehozva: 2022.08.16.

Módosítva: 2022.08.18.

A kiváló minőségű Dr. Herz termékcsalád termékei segítik az egészség megőrzését, hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez, a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek pótlásához.

Elegendő testmozgás és megfelelő táplálkozás mellett a Dr Herz termékekkel egészségesnek, fittnek érezheti magát testileg és szellemileg egyaránt. A Dr. Herz termékkínálatában az étrend-kiegészítők mellett megtalálhatók hidegen sajtolt magolajok, belsőleges oldatos cseppek, gyógynövény-kivonatok, gyógynövényes krémek, 100% természetes illóolajok, valamint orvostechnikai eszközök is.

Multivitamin webáruház

A Dr. Herz kiváló minőségű termékei közül is kiemelkednek azok, amik feketeköményt tartalmaznak. A Nyugat-Ázsiában, Közép-Keleten és Kelet-Európában őshonos feketeköménymag olaj vitaminokban (B1-, B2-, B3-vitamin) és ásványi anyagokban (folsav, kálcium, vas, réz, cink) gazdag növényi olaj, melyet sokoldalúan felhasználhatunk egészségvédő és szépségápoló tulajdonságai miatt. Bázisolajban elkeverve alkalmazhatjuk hidratálóként, segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát és természetes puhaságát. Hajpakolásként is használhatjuk, mert a feketeköménymag olaj ápolja, óvja a fejbőr egészségét, fényesebbé és puhábbá teszi a hajtincseket. Segítségünkre lehet a sebfertőtlenítésében és sebgyógyításban, enyhíti a pikkelysömör okozta kellemetlen bőrszárazságot és viszketést. Belsőleg alkalmazva jótékonyan hat a légutak egészségére is, használhatjuk az asztma és a hörghurut tüneteinek csillapítására. A Feketekömény olaj magas növényi Omega-6 és Omega-9 zsírsavtartalma miatt szerepet játszhat a védekezőrendszer szabályos működésében, ami a covidos időkben különösen hasznos lehet. Feketeköménymag olaj termékek széles választékát itt találja meg.

A felgyorsult élet és a környezeti hatások egyformán szerepet játszanak abban, hogy nem jutunk elegendő vitaminhoz, amihez az egészséges szervezetnek pedig szüksége lenne. Erre találták ki a multivitaminokat. Ezek a vitaminok mellett fontos nyomelemeket és ásványi anyagokat, vasat, kalciumot, cinket is tartalmaznak. Az összetételükre azonban oda kell figyelni, mert a különböző korosztályoknak, és például a sportolóknak is, más-más összetételű és más-más dózisú multivitaminra van szüksége. A Dr. Herz kínálatában ebből is széles a választék, de vásárlás előtt ajánlott a termékkínálatnál elolvasni, hogy az adott terméket kinek javasolják.  

Az étrend-kiegészítők olyan nem gyógyszerként notifikált termékek, melyek segíthetnek a szervezet normál működésének fenntartásában. Ezek főként ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat, illetve természetes kivonatokat tartalmaznak és segítenek a mérgező anyagok okozta sejt- és szöveti károsodások megakadályozásában. A Dr. Herz termékkínálatából válogathat az alábbi weboldalakon, ahol meg is vásárolhatja a termékeket:

Dr. Herz termékek itt kaphatóak.

Néhány termék a Dr.Herz kínálatából: 

Dr. Herz Senior Multivitamin 

Kifejezetten az idősebb (50 év feletti) korosztály számára összeállított multivitamin készítmény ásványi anyagokkal és nyomelemekkel az egészségesebb életért.

Dr. Herz Lysine

A lizin hiánya csökkent fehérjeszintézist, csökkent növekedést, vírusfertőzésekre való fogékonyságot eredményez. A lizinhiány csökkenti a mikroelemek felvehetőségét is.

Vitex Barátcserje

A barátcserje kedvező hatással lehet az optimális progeszteron szint elérésére a menstruációs zavarral küzdő nők jelentős részénél.

Dr. Herz Szerves Szelén

A szelén hozzájárul a haj és köröm normál állapotának fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a pajzsmirigy normál működéshez, részt vesz a normál spermaképződésben.

A Dr. Herz termékei bekerültek a Krémmániába is. A Krémmánia 2010 nyarán indult, hogy segítsen rátalálni a legjobb kozmetikumokra. Itt található a Dr.Herz Körömvirág Krém. A készítmény hatóanyagai a bőr hámosodását elősegítő és gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Érzékeny, könnyen kipirosodó, viszketésre hajlamos bőr mindennapos ápolására is ajánlják, akár a test teljes felületén. Túlzott napozás után különösen megnyugtatja az érzékeny bőrt. Alkalmazási javaslat: Külsőleg, sima sértetlen bőrfelületre.

Dr. Herz termékekről bővebben

Minden évben független és önkéntes szakértőkből álló bizottság dönt arról, hogy melyik márka nyerheti el a Superbrands és Magyar Brands díjakat, melyik az a márka, mely saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A vitaminokkal és étrend-kiegészítő készítmények gyártásával és forgalmazásával foglalkozó, több, mint 15 éve fennálló Dr. Herz termékcsaládot a minőség és a megbízhatóság jellemzi és magáénak tudhatja mindkettőt. A bírák figyelembe veszik a márka tradícióját, etikai megítélését, közismertségét, valamint nagy hangsúlyt kap a fogyasztók véleménye is. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17056885_auto_resized.png
origo.hu

Újabb hatalmas botrány Harry herceg körül, milliókat követelhet a pornós domina

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26124_resized.jpg?avcount=1710817815
origo.hu

Indulhatnak a NATO-csapatok az orosz határ közelébe

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17060373_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Reggelente fájt a feje a 12 éves csupa szív lánynak, két hét múlva elhunyt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17060568_auto_resized.jpg
vg.hu

Ukrán parancsnoki tanácskozásra mértek csapást az oroszok, vérfürdő a fronton

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17053898_auto_resized.jpg
ripost.hu

Megsúgták az égiek, 3 csillagjegy végre készen áll egy kapcsolatra!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17060735_auto_resized.jpg
vg.hu

Zuhannak a napelemárak, túlkínálat alakult ki a piacon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17057648_auto_resized.jpg
lakaskultura.hu

Örökké divatos tapéta: mi a különbség és melyiket fajtát válaszd?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/25922_resized.jpg?avcount=1710817815
she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17057127_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kezdődik az asztrológiai újév: ezekre a csillagjegyekre lesz brutális hatással

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/25962_resized.jpg?avcount=1710817815
life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17050426_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megtette a nagy bejelentést a névről Kulcsár Edina

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/gnkcSVRysgTDmAPtDNZOVR1_gqlLA622AKXAjnjlm7k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRiOWZjZTY2ODk0YzQwYmZhM2U0ZTgzMWQ5MWFmYTQy.jpg
kocsi

Év Magyar Autója 2024: Íme, a nyertesek (X)