Újra lesújtott a koronavírus: egy kedvelt színészt ragadott el tőlünk!

halál színész koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus szövödményeiben életét vesztette az NCIS és a CSI sztárja. A megrendítő hírt ügynöke jelentette be.

Szombaton érte a halál a kaliforniai Burbankben a 78 éves Vachik Mangassariant. A hollywoodi sztár az NCIS és a CSI: Crime Scene Investigation című drámasorozatokból lett ismert.

Az örmény származású színész Iránban született, majd 23 évesen érkezett az Egyesült Államokba, ahol pincérként dolgozott a színházi karrierje mellett.

Forrás: Roadside Attractions

Iránban még csak alkalmi filmszerepeket kapott, ezért próbált szerencsét az USA-ban. 1978-ban meg is kapta első hollywoodi filmszerepét „A déli cápában"- írja a Bors. Az 1980-as években vendégszerepelt a „Remington Steele", a „The Fall Guy", a „The A-Team", a „Sledge Hammer!" és a „Murder, She Wrote" című tévésorozatokban. De feltűnt a „NYPD Blue" és a „JAG" című filmekben is.

Mangassariannak saját rádió- és tévéműsora volt, amelyet tíz évig vezetett: a „The Armenian National Network" című műsor, amelyben politikai, filmes és művészeti témákat vitatott meg vendégeivel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.