Multifokális lencse 50% kedvezménnyel

Forrás: Trend Optika -
PR cikk
Júniusban is kiemelt figyelmet kapnak a multifokális szemüvegek a Trend Optika csoport üzleteiben a XI. Országos multifokális szemüvegkampány keretében.

Ha ön elmúlt negyvenéves, valószínűleg tapasztalja, hogy a szem alkalmazkodóképessége a kor előrehaladtával folyamatosan gyengül, így nem tudunk könnyedén átkapcsolni a közelre és távolra látás között. Sokan ilyenkor két szemüveget használnak, vagy ami még rosszabb, hunyorognak és belenyugszanak a rossz látásba – és az ezzel járó életminőség-romlásba is…

Forrás: Trend Optika

Pedig van megoldás: multifokális szemüveggel elfelejtheti a cserélgetést, a kompromisszumokat és végre élesen láthat minden távolságra! A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően a korszerű lencsék már extra széles látóteret eredményeznek, akár széli torzítás mentesen. A legmodernebb típusok esetében pedig a megszokási idő is rövid, mert ezeket a természetes szemmozgás és fejtartás figyelembevételével alakították ki.

A tévhitekkel ellentétben a szemüveg viselése nem vezet a szem romlásához. Sőt, szemüveg nélkül sokkal nagyobb a szem terhelése és ezáltal a központi idegrendszer is nagyobb igénybevételnek van kitéve egész nap, így hosszú távon nehezebb lesz a koncentráció és fáradékonyabbak leszünk. Ezért is fontos, hogy a megfelelő szemüveggel élesen lássunk közelre és távolra is.

Forrás: Trend Optika

A Trend Optika csoportnál a szemvizsgálat során a legpontosabb, akár század dioptriapontosságú szemészeti vizsgálattal mérjük fel, mire van szüksége. Több évtizedes tapasztalattal dolgozunk multifokális szemüvegekkel, amelyeket már személyre szabottan, viselője tekintési szokásait pontosan bemérve készítünk el. Ha jó a korrekció, az illesztés és szakértő javasolja a megfelelő típusú multifokális lencséket, akkor ez a létező legjobb megoldás a közeli látásvesztés problémájára.

Most pedig 50% kedvezménnyel vásárolhat multifokális lencsét a Trend Optikánál, ahol az akciós ár mellett megszokás-garancia is jár új szemüvege mellé!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.