Különös kalandot kínál a Mövenpick BalaLand Resort Lake a Balaton partján

Vágólapra másolva!
Jules Verne 80 nap alatt a Föld körül című regénye inspirálta az első balatoni ötcsillagos szálloda beltereit. Hazánkban ez az Accor lánchoz tartozó, vezető nemzetközi prémium márka, a Mövenpick első szállodája, amely svájci vendégszeretettel, az igazi kényeztetés pillanatain keresztül ünnepli az élet alapvető örömeit. A szállodai resort egy szélesebb körű fejlesztési projekt része, amely magában foglalja a BalaLand elnevezésű, egyedülálló beltéri és kültéri családi parkot.
Vágólapra másolva!
Forrás: Mövenpick BalaLand Resort Lake

Igazi meglepetéssel indul az idei balatoni szezon: lélegzetelállító környezetre, lenyűgöző belső terekre számíthatnak idén a nyaralók Szántódon. A Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton 109 modern és kényelmes, prémium minőségű szobával, köztük 46 lakosztállyal várja vendégeit egész évben. Minden szoba a „80 nap a Föld körül Willy Fog-gal” téma jegyében létrehozott egyedi stílusával tűnik ki. A vendégek a szálloda gazdag relaxációs és wellness-kínálatának igénybevételével fokozhatják itt-tartózkodásuk élményét. A negyedik emeleten öt spa kezelőhelyiség található három szaunával, egy sókabinnal, egy gőzkabinnal és egy páros terápiás szobával. Az aktív pihenésre vágyókat egy teljesen felszerelt fitneszterem várja. A BalaLand Family Park a gyermekeknek, különös tekintettel az óvodáskorúaknak nyújt tökéletes szórakozási lehetőségeket beltéren és a szabadban.

Forrás: Mövenpick BalaLand Resort Lake

Az ínyencek számára a Pirate Restaurant & Terrace kínál luxus svédasztalos reggelit és vacsorát, amit a kortárs nemzetközi konyha, a legjobb helyi specialitások, valamint a Mövenpick válogatott egyedi fogásai ihletnek. A szálloda bárja, a Reform Club izgalmas utazást kínál egy 19. századi híres londoni klubba, ahol Willy Fog útja kezdődött.

A Resort rendkívüli lehetőségeket kínál a szomszédos FamilyParkban, beltéren és kültéren egyaránt. Ez a helyszín egy 6000 négyzetméteres fedett és még ennél is nagyobb szabadtéri terület, vízi vidámparkkal és gyermek kalandparkkal, valamint számos olyan élményelemmel és játékkal, amely máshol, ilyen intenzitással aligha elérhető. Ezen felül saját wellness részleggel, szaunaparkkal, étteremmel és büfékkel is szolgálja a vendégek igényeit.

Forrás: Mövenpick BalaLand Resort Lake

A hotel a világ minden tájáról érkező vendégeit olyan egyedülálló helyszín felfedezésére invitálja, amely rabul ejti a gyerekek és a családok szívét. A szántódi Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton a tó két partját összekötő komp kikötőjéhez közeli, kiváló elhelyezkedése révén is méltán népszerű hely a nyaralók körében.

Forrás: Mövenpick BalaLand Resort Lake