Fokozd a barnulást kényeztető kakaóvajjal!

Forrás: CSUDAI SÁNDOR - ORIGO -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legnagyobb függőségünk a csokoládé iránt van – a csokoládé a benne található kakaóvajtól annyira lágy és krémes, ahogyan szeretjük. A csokoládé legértékesebb összetevője a kakaóvaj. A kakaóvajat a Theobroma kakaófa babjából nyerik.

A kakaóvaj többféleképpen is felhasználható, a kozmetikai és gyógyszeriparban népszerű és kedvelt összetevő. Regeneráló-tápláló tulajdonságairól széles körben ismert. Olyan alapvető összetevőket tartalmaz, amelyek regenerálják a bőr természetes védőrétegét. Pótolja a bőr lipidhiányát, szabályozza a hidratáltság szintjét. A kakaóvaj hidratál és megakadályozza a bőr kiszáradását. Lágyítja, simítja és rugalmassá teszi a hámréteget, ugyanakkor láthatóan visszaolajozza a bőrt. Felnőttek, gyermekek és csecsemők száraz bőrének számos bőrproblémája esetén alkalmazzák, például csillapítja a bőrirritációkat is.

Forrás: CSUDAI SÁNDOR - ORIGO

Természetes antioxidánsokat tartalmaz, melyek megakadályozzák az avasodást, aminek köszönhetően akár 5 évig is megőrzi minőségét tartósítószer nélkül.

A Ziaja kakaóvajas termékcsalád a bőrápolás klasszikusa – időtlen és multifunkcionális. Száraz és normál bőrre, valamint gyors regenerációt igénylő bőrre is ajánljuk. Kakaóvajas kozmetikumaink kellemes, édes és enyhén csokoládéillatúak, ami felerősíti a pozitív érzelmeket használata közben.

A kakaóvaj természetes filmképző anyag, finom védőréteget hoz létre a bőrfelületen, amelyről a víz nagyon lassan párolog el. Ez a jelenség kedvez az UV-sugarak koncentrációjának és az egyenletes barnaság kialakításának.

Forrás: ziaja

Képzeld el, hogy a gyönyörű napsütésben sétálsz a vízparton, miközben a csodás kakaóvaj táplálja a bőröd, és segít a gyönyörű barna bőr elérésében. Strandoláskor pakold a táskádba a nagyszerű kakaóvajas barnulást gyorsító spray terméket is! Kifejezetten ajánljuk használatát fürdés után, vagy barnulásgyorsítóként. A termék nem tartalmaz UV szűrőket, így használata esetén fényvédő termék is szükséges.

Idézd fel a kellemes emlékeidet, amelyek a csokoládé és a napozással kapcsolatosak, majd éld át újra ezeket a pillanatokat a termékünk használata közben is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.