Bűnügy

2022.12.02. 08:06

Figyelmetlen autós gázolt halálra egy nőt Egerben + videó

Az asszony a fiával ment át a zebrán.

HEOL

Halálra gázolt egy 53 éves nőt egy figyelmetlen autós Egerben. Az asszony a fiával ment át a zebrán, ő még átért az úttest túloldalára, édesanyja azonban hiába sietett utána, a sofőr nem vette észre időben és elgázolta. Mindez egy éve történt, az autós ellen most emeltek vádat. Felfüggesztett börtönbüntetést kaphat - számolt be róla a Tények.

Mint arról portálunkon korábban már megírtuk, a központi járási ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat egy 36 éves férfival szemben, aki tavaly decemberben Eger egy forgalmas útján az esti órákban, működő közvilágítás mellett haladt autójával, amikor egy zebrához közelített. A gyalogátkelőhelyen két személy kívánt átkelni, akik közül a második 3-4 méterrel követte az előtte haladót. A sofőr – figyelmetlensége miatt – csak az első személyt észlelte, így az őt követő gyalogost elütötte. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában