Családi tragédia

2022.12.05. 07:09

Megölte feleségét majd magával is végzett Csesztregen (frissítve)

Holtan találtak egy idős házaspárt, a haláluk körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Zaol

illusztráció

Forrás: pixabay.com

Frissítve:

13.00: Csesztregen megdöbbentek a helyiek, mikor értesültek az esetről, lesújtotta a falubelieket a tragikus esemény. Megtudtuk, hogy egy köztiszteletben álló idős házaspárról van szó, a férj és a feleség is számos betegséggel küzdött. Az ott élők és az önkormányzat is igyekszik a családot a nehéz helyzetben segíteni.

 09.10: 2022. december 4-én 15 óra 33 perckor egy nő tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy csesztregi otthonában holtan találta 73 éves édesanyját.

Az ügyben emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. A helyszínen megállapított elsődleges adatok alapján kiderült, hogy a nőt 71 éves férje az egyik szobában megfojtotta, majd a ház közelében saját magával is végzett.

Előzmények:

02.50: A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2022. december 4-én délután holtan találtak egy idős házaspárt Csesztregen.

A zalai rendőrök azonnal a helyszínre mentek és megkezdték a helyszíni és halottszemlét. A kirendelt orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a 73 éves nő halálát idegenkezűség okozta, míg a 71 éves férfi önkezűleg vetett véget életének.

Az eset részleteit a rendőrség szakértők bevonásával, a megindított büntetőeljárásban vizsgálja. 
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában