Sziréna

2022.12.07. 10:50

Fának csapódott egy autó Ebesnél, úgy tudjuk, a balesetben egy fiatal sportoló vesztette életét – videóval és fotókkal

Még a helyszínen életét vesztette.

Forrás: Tóth Imre

Közúti közlekedési baleset történt a 4805-ös számú út 10. kilométerszelvényénél december 7-én 10 óra körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó letért az útról, majd fának csapódott. A gépkocsit vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett a baleset következtében, hogy a helyszínen életét vesztette – adta hírül szerdán délelőtt a police.hu.

A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint a helyszínre a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat is riasztották, ők feszítővágó segítségével emelték ki az áldozatot a járműből.

Úgy tudjuk, a balesetben az Eötvös DSE játékosa, Tóth Kinga vesztette életét. A strandröplabdázó halálhírét a klub közölte: 

Ebes környékén ez elmúlt két hétben több súlyos baleset is történt. Ahogy arról beszámoltunk, november 26-án a település közelében, a 4-es főúton két személyautó frontálisan ütközött, az egyik jármű pedig kigyulladt. A mentők egy férfi, egy nő és újszülött gyermekének életét a kitartó és szakszerű újraélesztés ellenére sajnos nem tudták megmenteni. A helyszínről egy gyermeket és egy férfit súlyos sérülések gyanújával szállítottak kórházba.

November 30-án újabb karambolról adtunk hírt, akkor egy busz és egy kisteherautó ütközött egymásnak. A buszon utasok is tartózkodtak, viszont személyi sérülés szerencsére nem történt, az anyagi kár viszont jelentős.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában