Vágólapra másolva!
Három éven keresztül tartó együttlét után szakított Charlotte Siné és Charles Leclerc. Mindketten kérték a követőiket, hogy tartsák tiszteletben a döntésüket.

A Ferrari 25 éves monacói pilótája a közösségi oldalán jelentette be, hogy a szintén monacói Sinével véget vetettek a 2019 vége óta tartó kapcsolatuknak és ezentúl barátok maradnak. Leclerc hozzátette, hogy sok nagyszerű pillanatot éltek át együtt, és a két évvel fiatalabb honfitársa nagyon különleges ember marad számára.

Siné is hasonlóan szép dolgokat írt Leclerc-ről, és mindketten megkérték a követőiket, hogy ezzel a témával kapcsolatban hagyják békén őket és tartsák tiszteletben a döntésüket.

A modellként dolgozó és a nantes-i egyetemen építészetet tanuló Charlotte annak az Emmanuel Sinének a lánya, aki a legnagyobb európai szerencsejáték-, hotel- és kaszinótársaság vezetője.

Az év elején még a Forma–1-es világbajnoki cím egyik legfőbb esélyesének számító Leclerc eredményei a 2022-es szezon második felére visszaestek és végül a nagy hajrájának köszönhetően tudta megszerezni az egyéni összetett második helyét.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!