"Harryt és Meghant kitilthatják III. Károly koronázási ünnepségéről" - figyelmeztet a szakértő

Forrás: -- -
Meghan Markle III. Károly Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég debütált a sussexi herceg és hercegné magánéleti titkairól szóló Netflix-dokusorozat második kedvcsinálója. A királyi család egyik kommentátora, Richard Fitzwilliams szerint esélyes, hogy olyan botrányos információk kerülnek a széria által napvilágra,  melyek örökre elszakíthatják Harry herceget és feleségét a famíliától.

A szakértő kifejtette, hogy mivel Harry vérvonalát tekintve örökre herceg marad, sok mindent nem tehet ellene a családja, ám az jogukban áll, hogy minden kapcsolatot megszüntessenek vele és Meghan Markle-lel.

Harry herceg és Meghan Markle Forrás: AFP/Angela Weiss

A Harry & Meghan című szériát egyébként már most rengeteg kritika érte: a The Sun újságírói felfedték, hogy több, a trailerekben használt felvétel nem is az ő életüket mutatja be, az egyik például egy Harry Potter-filmpremieren készült évekkel azelőtt, hogy ők megismerkedtek – írja a napilap weboldala.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.