likeBalaton.hu | 2022.12.08. 10:00
STRAND Fesztivál 2023: bejelentették az első neveket
Mutatjuk a részleteket a STRAND Fesztivál 2023 első harminc fellépőjével kapcsolatban.

Azahriah, Beton.Hofi, a Carson Coma, Dzsúdló és a Valmar is fellép Zamárdiban

Azahriah, Beton.Hofi, a Carson Coma, Dzsúdló, Valmar közönsége ma már nemcsak a legnagyobb koncerthelyeket, de a STRAND Fesztivál 2023 küzdőtereit is megtöltik majd.

2023. augusztus 24-26. között a törzsvendégnek számító Halott Pénz, a Bagossy Brothers Company és Majka is fellép majd.

Fotó: Strand Fesztivál hivatalos

 

Adventi akció keretében pedig december 6-án elindult a kedvezményes jegyelővétel. Közben a MOL Nagyon Balaton programsorozat legnagyobb eseményeként a STRAND esélyes, hogy Európa legjobb fesztiváljai közé kerüljön a hollandiai European Festival Awards-on. A shortlistre december 7-ig lehet szavazni a EFA oldalán.

Közel harminc nevet jelentett be augusztus utolsó hetére a háromnapos STRAND Fesztivál 2023.

– A mi célunk az, hogy egy nem olcsó, de megfizethető, értékes, tartalmas és barátságos fesztivál legyen a STRAND, ahol napközben a Balaton legszebb szabadstrandján lubickolhatunk a vízben, este pedig lubickolhatunk a jobbnál-jobb koncertekben, programokban. Sok-sok újítás vár ránk jövőre. Tizedik éve STRANDolunk együtt és úgy látjuk, ez a helyszín, a fellépőink és nem utolsó sorban a közönségünk megérdemli azt, hogy többet, jobbat, izgalmasabbat kapjon annál, amit alapból mindenki elvár egy fesztiváltól. A szándékunk szerint erről szól majd a STRAND Fesztivál 2023 – fogalmazott Fülöp Zoltán, a fesztivál egyik szervezője.

 

 

Az első nap programján látszik leginkább, hogy merre tart a hazai könnyűzene: szinte kivétel nélkül olyanok a főszereplők, akik néhány éve még nem is nagyon szerepeltek klubokban, fesztiválokon: Azahriah, Beton.Hofi, Dzsúdló, vagy éppen Krúbi, akit a STRAND felmérése szerint a legtöbben várnak.

Fotó: Strand Fesztivál hivatalos

 

A friss nevekből sincs hiány: Carson Coma, Analog Balaton, ByeAlex és a Slepp, Valmar, T. Danny, de a programban persze szerepelnek a fesztiválon törzsvendégnek számító előadók, mint a Halott Pénz, a Bagossy Brothers Company, Majka, a Wellhello, vagy éppen a Hiperkarma.

 

 

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!
:

 

Nyitókép: STRAND Fesztivál hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva