Királynő lehet

2022.12.08. 11:32

A koronáról és boldogságról álmodik Cintia, a Miss Hungary oroszlányi szépsége

Komárom-Esztergom megyét idén Hajnal Cintia képviseli a Miss Hungary döntőjében. Az oroszlányi szépség egyik nagy célja a korona elnyerése mellett, hogy mesterkozmetikus legyen.

Kemma.hu

A Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny döntőjében szerepel az oroszlányi szépség, Hajnal Cintia

Forrás: Beküldött

Tavaly Békési Noémi, Komárom-Esztergom megye büszkesége lett Magyarország Szépségkirálynője. Idén ismét szoríthat a megye, hiszen a Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny döntőjében Hajnal Cintia is ringbe száll a 2022-es koronáért! A 21 éves lány Oroszlányban él, szabadidejét szívesen tölti sportolással és a kiskutyájával is sokat van együtt.

– Tele vagyok energiával, imádok mosolyogni. Úgy gondolom, hogy mindenkinek kell, hogy legyen célja az életben. Az én célom hogy, mesterkozmetikus váljon belőlem és persze hogy boldog ember legyek! – árulta el magáról Cintia.

Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny döntőjében Hajnal Cintia oroszlányi szépség
A Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny döntőjében izgulhatunk az oroszlányi szépségért 
Forrás: Beküldött

Ahogy megírtuk: a Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntője december 11-én Budapesten lesz az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében. Számos fellépő mellett a 26 tagú mezőny is többször színre lép. Megmutatják bájaikat kis- és nagy estélyiben, valamint a fürdőruhás felvonuláson is. Első ízben a Miss Hungary karitatív célt is kitűzött maga elé, hiszen a Kéz a kézben Alapítvány által segített tatai autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában