Galériával frissítve

2022.12.08. 14:04

Személyvonat gyűrte össze egy kamion elejét a kunszenti vasúti átjáróban

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt szünetel a vonatforgalom Kunszentmárton és Tiszaföldvár között.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés, 17:50:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendőrök befejezték a 442-es számú út 37. km. szelvényében lévő vasúti átjáróban történt közlekedési baleset helyszínelését, 17 óra 30 perckor feloldották a teljes útlezárást, a forgalom zavartalanul halad.

Korábban írtuk: 

Kamion és személyvonat ütközött össze csütörtökön délután a 442-es főúton, Kunszentmártonnál. A MÁVINFORM Facebook-oldalán tájékoztatott a részletekről. Mint írják, egy teherautó ütközött a Szentesről Szolnokra 12:35-kor elindult szerelvény oldalának a Kungyalu alsó megállóhely közelében lévő átjáróban. A balesetkor a fénysorompó jól működött. Személyi sérülés a vonaton nem történt. 

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt szünetel a vonatforgalom Kunszentmárton és Tiszaföldvár között, emiatt a vasúttársaság pótlóbuszokat küldött az utasokért. A Szolnok-Szentes-Hódmezővásárhely vonalon közelekdők egy ideig hosszabb menetidővel számolhatnak.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a kamion sofőrje – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyebb sérüléseket szenvedett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a műszaki mentés és a helyszínelés idejére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában