Látványos baleset!

2022.12.08. 16:44

Oszlopnak hajtott egy autó Miskolcon - Fotók és videó a helyszínről! (Frissítve!)

Közlekedési baleset történt Miskolcon, a Toronyalja utcában csütörtök délután.

Fotó: FKCS

17:15 - Gyalogos gázolás történt

Az elsődleges információk szerint: egy zebrán átkelő gyalogosnak az egyik autós megadta az elsőbbséget, de egy másik nem, ami így elsodorta a gyalogost és tovább sodródott, majd egy villanyoszlopnak hajtott. A gyalogos nyolc napon belüli sérüléseket szenvedett- tudta meg portálunk Dobi Tamástól a Miskolci Rendőrkapitányság szóvivőjétől. Hozzátette: Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére lezárták, így forgalomkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek. A sérültet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, a rendőrség a baleset körülményeit vizsgálja. 

16:44

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Miskolcon, a Toronyalja utcában. A baleset következtében az oszlop kidőlt. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani - írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában