Tragédiák

2022.08.14. 08:53

Fekete szombat: halálos vonatgázolás volt Komárom és Ács között

A vonaton 480-an utaztak, mentesítő járattal folytatták útjukat.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Rövid időn belül két halálos baleset is volt megyénkben augusztus 13-án szombaton késő este. A 81-esen egy fának csapódó autós vesztette életét, míg Komárom és Ács között vonat gázolt el egy embert, áll a katasztrófavédelem tájékoztatásában.

Az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől megtudtuk: egy 46 éves román állampolgárságú férfit ütött el a Budapestről Szombathely felé közlekedő személyvonat. A férfi a helyszínen elhunyt. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja az esetet.

 

Ha úgy érzi, hogy bajban van, kérjen segítséget! - Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok 116-123, Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes Caritas Lelkisegély Telefonszolgálat 06-80-505-503, Este 6-tól reggel 6-ig, vezetékesről hívható, ingyenes Kék vonal (gyermek- és ifjúsági telefonszolgálat) 116-111 Éjjel-nappal, vezetékesről hívható, ingyenes.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!