Négy csillagjegy, amely nagyon rosszul hazudik

hazugság
Shutterstock/Khosro -
asztrológia őszinteség horoszkóp füllentés hazugság
Vannak, akik szemrebbenés nélkül verik át társaikat, mások nem akarnak vagy egyszerűen nem tudnak (jól) hazudni. Nézzük azokat a csillagjegyeket, akiknek nem kenyerük a megtévesztés!

Ikrek

Az Ikrek kiváló kommunikációs képességeikről és éles intellektuukról ismertek. Ha azonban a becstelenségről van szó, hiába okosak, inkább az egyenes utat választják és cselszövés helyett inkább felfedik a lapjaikat. Kettős természetük miatt azonban előfordul, hogy kivételes esetben mégis füllenetenek, de mivel minden az arcukra van írva, ráadásul túl sokat is beszélnek, így gyorsan lebuknak. Ezt belátva, leginkább az őszinteség útját járják. 

Rák

A Rák érzelmi mélységéről és intuíciójáról híres jegy. Bár néha elrejthetik valódi érzéseiket, hogy megvédjék magukat, de ritkán hazudnak. Annál is inkább, mert nagyra értékelik a hitelességet és az őszinteséget, így ők az egyik legmegbízhatóbb állatöv jegy. Ha őszinte tanácsra vagy szívből jövő beszélgetésre vágysz, a Rák jó választás lehet. 

hazugság
Az Ikrek gyorsan belebukik a hazugságaiba.
Forrás: Shutterstock

Nyilas

A Nyilas kalandvágyó szelleméről, szabadságszeretetéről és nyers őszinteségéről senkit nem kell meggyőzni. Egyáltalán nem rafináltak, ha a véleményüket kérik, azonnal kimondják, amit gondolnak, függetlenül a következményektől. Ha netán mégis valótlanságot állítanak, de lebuknak, nem próbálják meg kimagyarázni. Mivel uralkodó bolygójuk a Jupiter, a nagyzolásra hajlamosak, de emögött általában nem rossz szándék áll, csupán magukat akarják jobb színben feltüntetni, mivel imádják a népszerűséget. 

Halak

A Halakra empatikus természet és erős intuíció jellemző, így könnyen felismerik a hamisságokat. Uralkodó bolygójuk a Neptunusz, amely többek között a megtévesztés planétája is, olykor füllentésre készteti őket, de olyan rosszul csinálják, hogy egy pillanat alatt lebuknak.

Ez is érdekelhet: 

Íme az öt leggyakorlatiasabb csillagjegy

Csillagjegyek, akik nem tudnak leállni: állandóan rágódnak


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.