Rendkívüli műsorváltozás a Hír TV-n!

Ma este a Hír TV is leadja Varga Judit interjúját.

2024. 03. 28. 15:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Leadja a Hír TV a Varga Judittal készült Frizbi TV-interjút ma este 21 órától – tudta meg lapunk. Mint arról a Magyar Nemzet tudósított, a jelenleg közel 600 ezres nézettségű mélyinterjúban a volt igazságügyi miniszter kifejtette: először azzal fenyegette meg Magyar Péter, hogy ha elválik tőle, akkor nyilvánosságra hozza a felvételt, majd később a munkahelyi pozícióit féltve zsarolta meg.

A jogász legutóbb azt mondta, hogy ha Varga Judit nyilvánosság elé mer állni, akkor nyilvánosságra hozza a felvételt. Kiderült, Magyar Péter a volt feleségét a HVG újságírójának jelentkezése után is megkereste, és akkor is megfenyegette, hogy ha nem állítja le őket, akkor nyilvánosságra hozza a felvételt. Emellett Varga Judit számos, a volt férje által elkövetett verbális és fizikai abúzusról is beszámolt, amelynek eredményeként úgy döntött, hogy elválik a véleménye szerint narcisztikus férfitól. 

Borítókép: Varga Judit (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.