idezojelek

Bántalmazási rutin

A balmédiának tetszik az az agresszivitás, ami most már rendszeresen éri a nem baloldali médiamunkásokat.

Megyeri Dávid avatarja
Megyeri Dávid
Cikk kép: undefined

A tömeg agresszíven lépett fel a békésen lövöldöző munkásőrökkel szemben – szól egy régi ’56-os, a gyilkos sortüzek után született népi feketehumorú vicc. Most már más időket élünk, hisz demokrácia van. A Magyar Péter által összecsődített csőcselékvonzó, erőszakfokozó és kormánybuktató cél felé kanalizáló, kaszára-kapára jeligéjű demonstráció nyomán, amelyen riportereket fenyegettek és zaklattak, másként fogalmazható meg a fenti mondás: a tudósítók agresszíven léptek fel a békésen ordibáló, fenyegetőző, fizikai bántalmazással ijesztgető tüntetőkkel szemben.

Látjuk lelki szemeinkkel, amint elégedetten csettintenek Brüsszelben az Ursula von der Leyen-félék és boldogan dörzsöli a kezeit David Pressman, az Amerikai Demokrata Birodalom rendkívüli meghatalmazott nagykövete és teljhatalmú magyarországi helytartója, Veesenmayer-epigonja, mert íme itt van már a vadliberális Kánaán, a totális sajtószabadság. 

A sajtó ugyanis a globalista rezsim értelmezésé­ben csak akkor lehet szabad, ha szőröstől-bőröstől, az utolsó nyomdagépig és gyakornokig csontbaloldali. Nagy tanítómesterük és példaképük, Karl Marx szerint ugyanis a szabadság a felismert szükségszerűség. Aki pedig van olyan demokráciatipró, hogy mégsem ismeri fel, arra sújtson le a munkásmozgalom ökle

.

De hála a mai magasságos, liberálisnak kozmetikázott tőkésmozgalmi ideológusoknak, a szabad nép nem haszontalan csuda dolgokat akar tenni, hanem a Hír TV stábját fenyegetni, hogy egy életre elvegye a kedvüket a szólás- és sajtószabadság helytelen értelmezésétől s attól, hogy bármiről is tudósítani merészeljenek. 

Mert nézetük szerint aki nem baloldali, az magára vessen és lássa súlyos következményeit a reakciós ideológiai elhajlásnak. Természetesen az európaiság, a sokszínűség és a kifinomult jogállamiság nevében.

Mondhatják egyesek: ez a jogosan háborgó nép hangja, nem az egész globalizmuskövető, diktatúraszomjazó baloldalé. Csakhogy a konzervatív sajtó elleni agresszió mára szinte kötelező penzum lett a balos megmozdulásokon. Ahogy nincsen rózsa tövis nélkül, úgy nincs baloldali rendezvény újságíró-megfélemlítés, inzultus, taposás, lökdösés, rúgás nélkül sem. És hogy ne kapná meg az erkölcsi támogatást, biztatást ez a csőcseléktempójú csoport a bunkó, militáns fellépésre? Dehogynem. 

Miként értelmezhető másként a cinkos hallgatás, ami süt a balos médiumok kajánkodó beszámolóiból? Egyetlen elítélő cikket vagy legalább sort sem olvashattunk annak kapcsán, hogy kolléganőnket, Futó Boglárkát nem engedték a munkáját végezni és stábjával egyetemben valójában ki kellett menteni az őrjöngő, bőgő gyülevészhad szorításából. Márpedig a hallgatás – egyetértés. 

A balmédiának tetszik az az agresszivitás, ami most már rendszeresen éri a nem baloldali médiamunkásokat. Vagyis az ő szemükben ez egyfajta jogos rutineljárás.

 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

De hát mit is várjunk egy olyan kompániától, amelyiknek az volt a demokrácia fénypontja, amikor fejre célzott lövésekkel támadtak 2006. október 23-án rendőrnek álcázott pribékek felsőbb, nemzetveretői parancsra ünneplőket, köztük időseket, gyerekeket? Miközben szerintük az a diktatúra, amikor bárki akkor és annyit szapulhatja tüntetéseken a polgári kormányt, amikor és amennyit akarja? Mit lehet erre mondani? Amilyen a gazda, olyanok az ebei. A tüntetést szervező debil, politikai karrier után sóvárgó, Münchausen báró babérjaira pályázó kalandor a feleségét bántalmazta, az összeverbuvált morális toprongyok pedig egy másik fiatal nőt inzultáltak. Gratulálhatnak egymásnak, a balos sajtó pedig magának. Egymásra talált a zsák meg a foltja.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.