Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Meglepő eredmény a húsvéti kalácsteszten: a Lidl és a Penny terméke is versenyzett

A húsvéti asztalról nem hiányozhat a finom, foszlós édes kalács, ami akkor az igazi, ha mi magunk sütjük otthon! Ha viszont nincs időd, vagy nem bajlódnál a kelt tésztával, a boltokban többféle kalács közül válogathatsz! A Mindmegette letesztelte a legnépszerűbb boltok saját márkás péksüteményeit.

A boltok idén is elképesztően széles kalácsválasztékkal várják a húsvéti vásárlókat. A legnagyobb és legnépszerűbb élelmiszerboltokban a sima, édes kalácsok mellett kakaós és sós, töltött és gluténmentes verziókat is megvehetünk, nem beszélve a különféle kiszerelésekről, a koszorú- és minikalácsokról sem. A Mindmegette stábja letesztelte a Lidl, az Aldi, a Penny, a Spar és a Tesco saját márkás, alap édes kalácsait. A végeredmény minket is meglepett!

Íme a Mindmegette húsvéti kalácstesztje!

A végeredmény

A verseny nagyon szoros volt, de végül a Penny és az Aldi kalácsai végeztek az első helyen. Ezeket követte a Sparban kapható saját márkás, édes kalács, majd a Tesco és a Lidl kalácsai zárták a sort pontegyenlőséggel a Mindmegette vaktesztjén. A konklúzió tehát az, hogy bármelyiket is veszed, nem fogsz mellé, de ha igazán finom kalácsot tennél a húsvéti, ünnepi asztalra, akkor készítsd el te magad! Kövesd Szabi, a pék biztos és garantált receptjét, akitől fonástechnikát is megtanulhatsz!

1. Penny

1. Aldi

3. Spar

4. Tesco

4. Lidl

HÚSVÉTI FONOTT KALÁCS HÁROMFÉLE TÖLTELÉKKEL >>>

Borítókép: Mindmegette

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss