Több hektáron ég a tűz Tiszafürednél

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Tiszafürednél a 33-as főút melletti területen mintegy kétszáz hektáros területen ég a nádas és a száraz fű.
Vágólapra másolva!

Frissítés: Megakadályozták a tűz továbbterjedését, de még zajlik az oltása, amely Tiszafürednél a 33-as főút melletti területen.

A füst miatt már nincs forgalomkorlátozás az érintett útszakaszon.

A tűzesethez riasztott mezőkövesdi, füzesabonyi, karcagi, egri, püspökladányi, tiszaújvárosi és tiszafüredi hivatásos, valamint a hevesi és az egyeki önkormányzati tűzoltók több oldalról oltják a tüzet - írja a Katasztrófavédelem a honlapján.

Az egységek munkáját munkagép is segíti. A tűzoltás idejére lezárták a főutat a 48-as kilométernél.

Korábban írtuk:

Mintegy harminc hektáros területen ég a száraz fű és a nádas a 33-as főút melletti területen, Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Tiszafüred térségében.

A helyszínre a mezőkövesdi, a füzesabonyi, a karcagi, az egri, a püspökladányi, a tiszaújvárosi és a tiszafüredi hivatásos, valamint a hevesi és az egyeki önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik több oldalról támadva, vízsugarakkal és kéziszerszámokkal oltják a lángokat - írja a Katasztrófavédelem a honlapján.

A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.

Az egységek munkáját erőgép is segíti, amellyel körbetárcsázzák a tűz által veszélyeztetett területet.

A tűzoltás idejére a főutat a 48-as kilométer közelében lezárták, az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra és torlódásra kell számítani.

A címlapi kép illusztráció!