Hollik István: A baloldal a szankciók ügyében is Brüsszel álláspontját képviseli

Választás 2022, 2022-es magyarországi országgyűlési választás, eredményváró, Hollik István
Hollik István
Vágólapra másolva!
A baloldal a szankciók ügyében is Brüsszel álláspontját képviseli - hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez szerdán eljuttatott videónyilatkozatában.
Vágólapra másolva!

Hollik István közölte: ma már mindenki számára nyilvánvaló, hogy a bevezetett szankciók óriási károkat okoznak a gazdaságban. Hozzátette:

Hollik István Fotó: Csudai Sándor - Origo

- hangoztatta a kormánypárti politikus, aki szerint ez az átgondolatlan terv tovább mélyítené az egyébként is mély válságot és az európai állampolgárokkal fizettetné meg a háború árát.

Hollik István kiemelte: az újabb szankciós terveket aktívan támogatja a magyar baloldal annak ellenére, hogy az újabb korlátozó intézkedések bevezetése veszélyeztetné Magyarország energiaellátását és a magyar emberek munkahelyeit is.

- hangsúlyozta, majd felidézte:

a baloldal korábban is kijelentette, hogy szankciók pártján áll.

Hollik István példaként említette, hogy

Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője szerint a kivetett szankciók működnek.

Emlékeztetett arra is, hogy

Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke a gazdasági szankciókat a leghatékonyabb eszköznek nevezte.

A baloldal a migrációhoz hasonlóan, a szankciók ügyében is Brüsszel álláspontját képviseli, nem a magyar emberekét - összegzett.

Hollik István kiemelte:

A nemzeti érdek képviseletéhez minél szélesebb körű egyetértésre és támogatásra van szükség - hívta fel a figyelmet a Fidesz kommunikációs igazgatója, arra kérve mindenkit, hogy töltse ki a nemzeti konzultációt.