Diákjával szexelhetett egy Pest vármegyei tanár

Vágólapra másolva!
Az ügyészség azzal vádol egy 58 éves, Pest vármegyei testnevelő tanárt, hogy többször is szexelt az egyik 11 éves diákjával, akit kiközösítettek az osztálytársai, ezért kezdett el közeledni a tanárhoz. A Blikk úgy tudja, hogy a vádak ellenére a férfi jelenleg is tanít.
Vágólapra másolva!

A kislány 2017-ben, 9 évesen gyakran érezte úgy, hogy a társai kiközösítik, emiatt nem akart részt venni az udvari szabadfoglalkozásokon. Az ügyeleti időben is többnyire a testnevelő tanárral, K. Lászlóval beszélgetett, bizalmi viszonyba kerültek egymással, az év végén pedig a kislány szerelmet vallott a férfinak.

A tanár innentől kezdve nagyobb figyelmet fordított a lányra, 2019 tavaszától pedig többször is szexeltek.

Később, még az év szeptemberétől a lány már nem akart a férfival lenni, aki ezt elfogadta – írja a Blikk.

A bíróságon csütörtökön reggel tartottak előkészítő ülést az ügyben. A magas, ősz hajú, copfos férfi nem akart nyilatkozni a lapnak, az ügyvédje viszont elmondta, hogy a védence nem tesz beismerő vallomást. Az ügyészség szexuális erőszak miatt emelt vádat a férfi ellen, és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje 8 év fegyházbüntetésre abban az esetben, ha beismeri a tettét. A bírónő végül zárt tárgyalást rendelt el a lány védelme miatt.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A településen élők eddig megbízható embernek ismerték a tanárt, aki sportfoglalkozásokat és nyári táborokat is szervez.

"A szülői körben csak arról pletykáltak, hogy Laci bácsi molesztálhatta a gyermeket, de hivatalos értesítést nem kaptunk semmiről. A kislány már korábban előadta, hogy teherbe esett valakitől, de ez sem volt igaz, ezért sokan nem is hittek neki.

– mondta a Blikknek a lány egyik iskolatársának anyja.

A lány apja annyit elmondott a lapnak, hogy gyerekén nyomot hagytak a történtek, de már jobban van.

Kiderült, hogy a férfi ma is tanít az iskolában, a lap információit az iskola igazgatója is megerősítette.

Az illetékes tankerületi központ szerint meg kell várni a vizsgálatok végét.

"A hatósági eljárás folyamatban van, nem zárult még le. Jelenleg még nem igazolódtak az ezzel kapcsolatosan megfogalmazott vádak, meg kell várni a vizsgálatok végét". - írták válaszukban a lapnak.