Vágólapra másolva!
Cseh Katalin, Donáth Anna, Ara-Kovács Attila, Dobrev Klára, Molnár Csaba, Rónai Sándor, Ujhelyi István - ők azok a magyarországi baloldaliak, akik megfosztanák Magyarországot az európai uniós elnökségtől, csak azért, mert Magyarország békepárti - írja Facebook-oldalán az Alapjogokért Központ.
Vágólapra másolva!

"E képviselők ma dönthettek volna másként. Dönthettek volna úgy, hogy nem asszisztálnak Magyarország alaptalan zsarolásához és hazánk jó hírének további rombolásához. Dönthettek volna úgy, most az egyszer végre hazánk mellé állnak az Európai Parlament Soros-manipulálta szélsőséges baloldala helyett. Hallgathattak volna a lelkiismeret szívhangjára, hallgathattak volna arra, hogy a pártpolitikai szembenállást félretéve ne a Fidesz álláspontja, hanem az ország érdekei mellett tegyék le a garast, és Magyarország mellett szavazzanak. Nem tették. Ma sem tették meg ezt, sokadjára" - írják, majd hozzáteszik:

"Nekik nem a magyarok és Magyarország érdekei, hanem Soros György bizalma és támogatása fontos. Ezért újra és újra a nevüket adják a legabszurdabb uszításhoz is, és csak azért is szembeszavaznak az ország legalapvetőbb nemzeti érdekeivel"

- írják végül.