Újabb döbbenetes részletek derültek ki a Gyurcsány-párti kerület pedofil botrányáról

LászlóImre
László Imre, Újbuda polgármestere
Fotó: Molnar Istvan photographer
Vágólapra másolva!
Semmilyen érdemi belső vizsgálat nem történt, és a gyurcsányista vezetésű önkormányzat folyamatosan titkolózik – mondta Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője napirend előtt.
Vágólapra másolva!

A rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte azt a férfit, aki az óvodai mosdóban molesztált gyermekeket Újbudán, és semmilyen korábbi panaszra nem érkezett válasz az önkormányzattól. Gy. Péter anyja, Gy. Ilona az óvodák vezetője volt, ráadásul a baloldali vezetésű önkormányzattal szerződést kötött hatmillió forint értékben az előzetesben lévő férfi – mondta Simicskó István napirend előtt. A KDNP frakcióvezetője szerint semmilyen érdemi belső vizsgálat nem történt, és a gyurcsányista vezetésű önkormányzat folyamatosan titkolózik. 

A baloldali képviselők leszavazták a vizsgálóbizottság létrehozását is. 

Simicskó szerint nemcsak egy szerződése volt Gy. Péternek, hanem az önkormányzat által felügyelt egészségügyi intézmények is szerződést kötöttek vele. 

Így irányítja a baloldal a kerületi óvodákat és egészségügyi intézményeket 2024-ben.

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség államtitkára minderre azt válaszolta, míg a baloldal idején 81, addig most 663 pedofil bűnöző ül börtönben. Gyurcsány Ferenc egyik legjobb barátja László Imre, és ezért nem véletlen, hogy folyamatosan védik a polgármestert - tette hozzá. Se Orosz Anna, se más baloldali politikus nem mondott semmit az újbudai pedofil botrányról, sunnyognak és lapítanak.