Pápai Joci szerint nem szerette őt senki a Megasztár zsűrijében, ezért éveket késett a karrierje

Pápai Joci ad interjút a Sztárban Sztár sajtótájékoztatóján 2021 szeptember 27-én
Vágólapra másolva!
A TV2 műsorában mesélt Till Attilának a fájó sebekről.
Vágólapra másolva!

Pápai Joci eláulta, hogy a család a támasza, de van olyan, amikor egyedül kell lennie - a felesége pedig ezt megérzi, és békén hagyja. Van olyan periódus, amikor rosszul van lelkileg, az viszont alkalmas időszak arra, hogy új zenéket írjon.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Kétszer is megnyerte A Dalt (ez senki másnak nem sikerült), de úgy érzi, a szakma nem akarta befogadni. "Nagyon sokáig nem voltam szeretve a szakmában, nem ismertek el sokáig hosszú ideig.
Ez tudatosodott bennem, hogy nem tudok felzárkózni... de közben láttam két jó barátomat, Caramelt és Majoros Petikét (Majkát) szárnyalni" - mesélte azokról az évekről, amikor ő még nem volt nagyon ismert, amikor csak döcögött a szekér.

Tilla szerint a Megasztár zsűrije becsülte, de Pápai nem így látta.

"Nem szeretett senki a zsűriben... nem szerettek. Az összes kiesett versenyző közül egyet szavazhatott vissza a közönség, az pedig én voltam" - emlékezett. Akkor énekelte el az Adj erőt, és akkor mondott neki Bakács Tibor valamit, amire máig emlékszik. Szerinte a zsűri nem azt mondta, hogy "itt van két nagyon tehetséges cigánygyerek, engedjük be őket a tizenkettőbe" (utalva az első évadban Caramelre és Pápaira), hanem úgy voltak vele, hogy elég lesz egy roma srác is a folytatásban. Videón a beszélgetés egy része: