Szürreális fotók készültek a függőségeiről valló Brad Pittről

hírnév
Brad Pitt - Sokak kedvencének sem idegen a depresszió, ugyanis a kilencvenes években része volt a betegségben. Elmondása szerint levertsége komoly marihuána-függőséget eredményezett. A színész végül ráeszmélt, hogy a szokásai nem fenntarthatóak, és segítséget kért.
Vágólapra másolva!
Az 58 éves színész a mai napig a nők bálványa, bár egy ideje – főként válása után – kissé visszavonultan él, egyre kevesebbet forgat, mivel önmagára koncentrál. Egy mélyinterjúban vallott gyengeségeiről és arról, hogyan lábalt ki a válása utáni nehéz időszakból.
Vágólapra másolva!

Pittel a GQ magazin készített egy átfogó mélyinterjút, melyben a színész őszintén vallott tönkrement házasságáról, alkohol és nikotinfüggőségéről is. A színész bevallotta, hogy ha valamire rászokik nem tud mértéket tartani, olyan "mindent bele típus", vagy csinál valamit vagy nem.

A dohányzásról végül a pandémia idején sikerült végleg leszoknia, az alkoholproblémáival már a 2016-os válása után elkezdett komolyabban foglalkozni. A színész bevallotta, hogy egyedül nem ment a leszokás, így az Anonim Alkoholistákhoz járt gyűlésekre.

így biztonságban érezhettem magam. Szembesültem mások problémáival is..." – mondta Pitt az interjúban, melyben sok mély témát boncolgattak.

A magazin, az interjú hanvgételéhez hasonlóan, szürreális fotókon ábrázolja Brad Pittet, ahogy még soha sem láthattuk korábban – írja a Just Jared.

A képek között lapozhat: