Ezt gondolják az emberek Tóth Andi és Marics Peti szakításáról

Sztárban Sztár - 2023.03.05 Sztárban Sztár - 2023.03.05
Sztárban Sztár - 2023.03.05
Vágólapra másolva!
Akad pár érdekes internetes komment Tóth Andi és Marics Peti szakításáról, ezekből szemezgetett a Bors.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi és Marics Peti szakítása kétségkívül a nap híre, amivel kapcsolatban rengeteg rajongó is elmondta a véleményét a közösségi médiában. A Bors idézett néhány hozzászólást, íme.

"Sajnos vagy nem, de ez a kapcsolat már az elejétől kezdve halálra volt ítélve. Annyira más személyiség mindkettő, hogy szerintem ez egy nagyon toxikus kapcsolat lehetett... Mentségükre szóljon, hogy legalább belátták, hogy nem megy ez együtt, és nem húzták tovább a másik idejét. Most nehéz lesz, de én szurkolok Andinak, hogy sikerüljön felállni ebből mélységből, amiben most benne van" – írta valaki.

Marics Peti és Tóth Andi a Sztárban sztár stúdiójában Fotó: Szabó Gábor/Origo - Origo

"Andi szerintem nem tud mit kezdeni Petinek a nyitott személyiségével, és szerintem ha valakivel már kedvesebb, egyből többet lát bele, mert valószínűleg nagyon durván kisebbségi komplexusa van. Pedig amúgy szerintem egy gyönyörű csaj. Alapból egy nagyon hirtelen ember lehet és »ideges« típus, aki megeszi Petit vacsorára. Ő még kisfiú ahhoz, hogy ezeket a helyzeteket kezelni tudja, így lesz a legjobb nekik. Andinak saját magát kell helyre rakni ilyen téren, mert addig minden kapcsolata halálra lesz ítélve" – olvasható máshol.

"Jobb is ez így. Nem akarom bántani Andit, de Petiben pont ez a lazaság, örök jókedv a »különleges«, amiért többen szeretik. Andi egy rendkívül depresszív személynek tűnik... Szerintem nem jó irányba terelgetnék ők egymást" – vélte egy harmadik hozzászóló.

A szakítás részleteiről itt olvashat.