Szabó Zsófitól és Shane Tusuptól Kulcsár Edináig : az év botrányos magyar szakításai

Vajon tartós lesz Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelme? A csillagok megmondják
Vágólapra másolva!
Az év első felében több boldognak mutatott párkapcsolat ért véget a magyar sztárvilágban, Kulcsár Edina és Csuti azóta már mással képzelik el a jövőjüket, de Horváth Gréta is gyorsan túllépett azon, hogy a férje megcsalta és elhagyta egy táncosnő miatt. Idén derült ki az is, hogy Janicsák Veca felbontotta a házasságát, és Szabó Zsófiék rejtélyes szerelme is véget ért - ha létezett egyáltalán. Nézze meg, ki és miért szakított eddig ebben az évben!
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina és Csuti

Januárban derült ki, hogy Kulcsár Edina és Csuti hiába próbálkoztak rendbe hozni a házasságukat, ez nem sikerült, így a válás mellett döntöttek. A meglepő bejelentést nagyon gyorsan egy újabb követte, ugyanis kiderült, hogy a szépségkirálynő G.w.M barátnője, akivel azóta össze is költöztek, és már a közös gyerek is szóba került. Csuti óvatosabb tempóban halad, ő egyelőre ismerkedik, utazgat a szerelmével, akit egyre többször mutat meg a rajongóknak.

Forrás: Csuti/Instagram

A válásuk viszonylag csendben zajlott, bár az elhagyott férj eleinte rengeteget nyilatkozott arrról, mekkorát csalódiott Kulcsár Edinában.

Egy – a párhoz közelálló – ismerős szerint a bíróságon kívül is sikerült megegyeznie a házaspárnak, akik eleinte nagyon eltérő nézőpontokat képviseltek, egyedül a gyerekek felügyeletének kérdésében voltak azonos állásponton. A vitás feleknek olyan kérdésekben is dűlőre kellett jutni, mint a nemrég felépített, 150 millióra értékelt családiház kérdése vagy a közös cég, melyből hatalmas összegek folynak be.

Az okokról sokat nem meséltek, de egy interjúban a szépségkirálynő elárulta, mi volt az utolsó csepp a pohárban nála.

(...) Nem egyezett a szeretetnyelvünk, ez pedig sok problémához tud vezetni, de kár is erről beszélni, hiszen mindannyian mások vagyunk, így másra is vágyunk" - mondta.

Lapozzon, a cikk folytatódik!