Kislányokat dolgoztattak prostituáltként Budapest belvárosában

Bordélyházat üzemeltetett Budapesten egy 27 éves nő 

bordélyház, prostituált, prostitúció
Vágólapra másolva!
Két budapesti nő és egy férfi kislányokat, és kiszolgáltatott helyzetben élő nőket dolgoztatott prostituáltként Budapesten. Az egyik kislány gyermekotthonból szökött meg. Voltak olyan férfiak, akik az érzelmileg kihasznált párjaikat ajánlották fel prostituáltnak, hogy pénzt keressenek.
Vágólapra másolva!

Egy 53 és 56 éves nő, valamint az idősebb élettársa 2019-2020 között abból élt, hogy kislányokat és kiszolgáltatott körülmények között élő nőket futtattak az V. kerületben. Felügyelték a munkájukat és irányították őket.

A lányok a prostitúcióval szerzett pénzükből egy előre megbeszélt százalékot fizettek a két nőnek, amit ők „helypénznek", vagy madámpénznek" hívtak.

A lányok ügyfelei többnyire a belvárosi szállodák külföldi vendégei voltak.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Az egyik nő élettársa, egy 56 éves férfi naponta megkérdezte telefonon a párját, hogy az adott napon melyik lány dolgozik a felügyelete alatt és mennyi pénzt keresett. A férfi az élettársát és az egyik prostituáltat rendszeresen fuvarozta a kocsijával. A pénzt a két strici együtt költötte el.

A két nő összesen 9 nőt futtatott, amiből három még nem töltötte be a 18-at. Az egyik kislány egy gyermekotthonból szökött meg.

Ezen felül a a két nőnek olyan társai is voltak, akik a saját, érzelmileg kihasznált párjaikat ajánlották fel prostituáltnak. Ellenük külön eljárás indult. Az ügyészség a két nő és egy férfi ellen emberkereskedelem, kitartottság, kerítés és gyermekprostitúció kihasználása miatt emelt vádat. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje őket fegyházbüntetésre.