A szervezetem összeomlik! - vezetés közben lett rosszul a TV2 sztárja

Adu Laci, Exatlon
Vágólapra másolva!
Már az Exatlonból is rejtélyes betegség miatt küldték haza. Két évadban is láthatták a nézők Adu Lászlót. 
Vágólapra másolva!

"Sajnos továbbra sem változott semmi, talán csak annyi, hogy megtanultam együtt élni ezzel a betegséggel. Igyekszem kímélni magam, de a munkámból adódóan nincs könnyű dolgom. Váratlan helyzetekben jön rám a szédülés, legutóbb például vezetés közben.

az egyetlen szerencsém, hogy tudom kontrollálni. Amikor viszont van egy-egy keményebb meló, és a testem már teljesen kimerült, akkor nagyon szenvedek" - nyilatkozta Adu, aki sok futamot nyert Dominkán, de egészségügyi problémák miatt haza kellett utaznia.

Adu Laci, Exatlon TV2

"A koronavírus szövődményeként könyvelték el a betegségem, a vírus állítólag a kisagyamat támadta meg, emiatt gyötör folyamatosan a szédülés. Kint legalább 7-8 féle gyógyszert kellett szednem, ami ideiglenesen stabilizálta az állapotom, itthon viszont letudták az egészet pár egyensúly-gyakorlattal. Mivel ezeket meg tudtam csinálni, elkönyvelték, hogy egészséges vagyok, de én nem tudok ebbe belenyugodni, és tulajdonképpen nem is akarok... Anyagilag azonban nem tudom megengedni magamnak, hogy egy magánklinikán is kivizsgáltassam magam" – fakadt ki Adu László. Bővebben a Borsban.