Kiderült, milyen gyermekkori trauma miatt ugrott vonat elé a nagykőrösi lány

sín, vasúti sín, vonat, sínek
PRODUCTION - 18 May 2022, Baden-Wuerttemberg, Hausach: Rails at the station. In addition to numerous lizards, the endangered snake species adder and smooth snake also find a home in and next to the track bed. The animals are relocated during construction work on the track. (to dpa "Rescuers on the road - protection of endangered animals before track renovation") Photo: Silas Stein/dpa (Photo by Silas Stein / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Pénteken Nagykőrösnél egy 25 éves nő öngyilkos lett, lelépett a vonat elé. A nő a tragédiát megelőző napokban szomorú üzeneteket osztott meg a közösségi oldalán, az utolsó napon pedig búcsú levelet írt. Vőlegénye a Borsnak beszélt arról, hogy a nő fiatal kora óta intézetben nevelkedett, ami az egész életére hatással volt.
Vágólapra másolva!

A 25 éves Barbara pénteken délután posztolt utoljára, majd elindult a Nagykőrösi vonatállomásra, ahol egy vonat elé lépett. A tragédia előtt a következő gondolatokat írta le:

"Olyan jó volt gyerekként, nem gondoltam, hogy fájni fog minden emlék. Egyre rosszabbak az esték. Semmihez sincs kedvem. Erős voltam sokáig, aztán én is gyenge lettem!

Nem tudom, mit tegyek, hogy a múltamat felejtsem. Túl sok idő telt el, hogy ami menthető, azt mentsem.

Mennyi barát volt mögöttem, most pedig egy sem."

Képünk illusztráció Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Silas Stein

A nő vőlegénye a Borsnak elmondta, hogy Barbarának voltak szülei, de úgy érezte, hogy elhagyták.

– mondta a férfi, majd hozzátette, hogy szerette a testvéreit, akik hasonló lelki problémákkal küzdenek. A megismerkedésükkel kapcsolatban arról beszélt, hogy átlagos volt. Gyorsan egymásba szerettek, mert megtalálták a közös hangot és már az esküvőt tervezték.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!