Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte a vendég észt csapatot a csütörtöki barátságos mérkőzésen, amely Marco Rossi ötvenedik találkozója volt a kispadon. A szövetségi kapitány a győzelem ellenére nem volt elégedett a találkozó után, ugyanis úgy vélte, túl sok ki nem kényszerített hibát vétett a csapata.

Ez koncentrációs kérdés. Amikor az oldalváltások működtek, megvolt a gyorsaságunk és a sebességünk, de ennél mindenképp több kell Bulgária ellen" - nyilatkozta az M4 Sportnak a jubiláló olasz szakvezető.

Marco Rossi szövetségi kapitány nem volt teljesen elégedett a győzelem ellenére Fotó: Polyák Attila - Origo

"Vécsei szerintem jól játszott ezen a mérkőzésen, Kleinheisler csereként jól szállt be, dinamikus volt és megmutatta, hogy ő is képes lehet játszani a hatos pozícióban, ha folyamatosan tud koncentrálni. Ádám Martin a meccs elején sokat szenvedett, az első húsz percben nem sokat vett részt a játékunkban, sokszor késve érkezett a kapu előtt. Utána viszont belelendült és be is talált. Nincs a legjobb fizikális állapotban, egyelőre nem gondolkodunk azon, hogy 90 percet lesz hétfőn a pályán, de meglátjuk, hogy tud-e majd kezdeni, vagy csereként fog beszállni" - mondta Rossi, aki szintén

kritikusan fogalmazott azzal kapcsolatban, hogy Szoboszlai Dominik és Sallai Roland kő-papír-olló játékkal döntötte el, melyikük rúgja a 11-est,

melyet aztán utóbbi kihagyott a második félidőben.

"Ha van elsőszámú kijelölt labdarúgó a büntető végrehajtására, akkor lője ő a 11-est. Ha mindez 3-0-nál történik, akkor még meg is érteném, de 1-0-nál ez felelőtlenség volt. Erről már beszéltem Szoboszlaival. Remélem, a jövőben nem ismétlődik meg, mert ha az észtek kiegyenlítenek, akkor nagyon zavart volna még úgy is, hogy ez egy barátságos meccs volt" - mondta a szöetséhi kapitány.

A nemzeti együttes hétfőn már Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen fogadja a bolgár csapatot. A találkozó 20.45-kor kezdődik a Puskás Arénában.