Hajléktalan lett a Fekete Vonat sztárja

Fehér Tibor Beat, Fekete Vonat
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, nem túl szerencsésen indult az év az egykori Fekete Vonat sztárjának, aki az együttes újraindulásától várta volna a megváltást. Fehér Tibor "Beat" év eleji koncertbotrányuk óta sem tud kimászni a gödörből, egyre mélyebbre süllyed egzisztenciálisan. Korábban elárulta, hogy egy ideje már munkásszállón lakik, most kiderült, hogy onnan is mennie kellett.
Vágólapra másolva!

Fehér Tibor "Beat" nem szégyellte bevallani, hogy megromlott a kapcsolata feleségével, ezért úgy döntöttek, hogy ő költözik el a közös otthonukból. Így került végül a munkásszállóra a zenész, aki az Aréna-koncert bevélteléből sem tudott boldogulni, hiszen túl nagy előleget kért előre a neki járó gázsiból. Elmondta, hogy családját is próbálja támogatni anyagilag, de közben a munkásszállót is fizetnie kellett, valószínűleg már nem tudta finanszírozni azt sem, így utcára került.

Fehér Tibor "Beat" Forrás: TV2

Korábban egy ismerőse is elárulta, hogy a semmiből jelentkezett nála, hogy ételre és cigarettára kérjen pénzt, azt ígérve, hogy a koncert után járó pénzből visszafizeti a tartozását. Valószínűleg nem ez volt az első eset, hogy barátaitól kért segítséget és most már nem maradt, akitől kérhetett volna bármilyen szívességet. Egy barátja mégis befogadta, hogy ne kelljen az utcán élnie, de egyelőre nincs biztos pontja.

Az egyik muszlim barátomnak köszönhetem, hogy van hol aludnom; a másik muszlim barátomnak pedig azt, hogy van mit ennem. Ha ezek a barátaim nem segítenének, akkor a jelenlegi anyagi helyzetemből kifolyólag hajléktalan lennék. Most nincs annyi cash a kezemben, hogy ezeket tudnám finanszírozni" - idézi a Blikk Fehér Tibor szavait, aki nagyon hálás két barátjának, hogy segítenek rajta.

Bár nem sokan maradtak már, akikre a zenész számíthat, ugyanis nemrég követőit is magára haragította, amikor nem tartotta meg az ígért online koncertet, amire többen előre is befizettek egy bizonyos összeget, amit azóta sem tartott meg. Ezenkívül sem L.L. Juniorra, sem Mohamed Fatimával nem beszéltek a koncertbotrány óta és úgy tűnik, családja sem fogadja vissza.

Lacival pedig volt némi férfias bajusz göndörítés ízű, majdnem megbeszélt helyzet, ami elmaradt. Ennek a leülepedése még talán nem végződött eléggé bennünk, hogy újra összejöjjünk. Rengeteg dolog van, amit másképp csinálnék: nem lennék ennyire fafejű, nem lennék ennyire makacs. Többet kellett volna engednem, de Isten lássa lelkem, én a siker érdekében tettem mindezt" - magyarázta a jelenleg szobafestőként dolgozó zenész, aki nem bánja, hogy ezzel kell foglalkoznia, ugyanis ez az eredeti szakmája és mindig szorgalmas embernek tartotta magát.

Fekete Vonat koncert Forrás: L.L. Junior Instagram