Ismét börtönben a gyönyörű modell, aki fényűző életéről szokott szexi képeket posztolni - fotó

Vágólapra másolva!
Egy ausztráliai anyuka még 30 éves sincs, de már másodszorra kerül be Ausztrália legkeményebb női börtönébe. A nő ellen ugyanis 15 elfogatóparancsot adtak ki az elmúlt években, de a börtön sem tudta megfékezni őt és a drogfüggőségét – írja a The Sun.
Vágólapra másolva!

A 28 éves Monique Agostino korábban ingatlanügynökként dolgozott , nevelte a gyerekét, azonban amikor elveszítette az állását, kicsúszott a lába alól a talaj és az amúgy is meglévő drogfüggősége elhatalmasodott.

2018-ban egy fiatalokból álló rablóbanda sofőrje lett, majd számos egyéb bűncselekményt is elkövetett, mint például a hitelkártyacsalás és kábítószerbirtoklás.

2020 szeptemberében két évre ítélték és a Silverwater Női Büntetés-végrehajtási Központba zárták, ami Ausztrália egyik legkeményebb börtöne.

Monique a szabadulása után sem tért jó útra, ezúttal 9 hónap börtönbüntetésre ítélték,

csalás, lopás, kábítószer birtoklás, kábítószeres vezetés, lopott áruk birtoklása és be nem jegyzett, nem biztosított autó jogosítvány nélküli vezetése miatt.

A nőnek egyébként hatalmas követőtábora van az Instagrammon, ahova rendszeresen posztol szexi képeket a fényűző életéről.