Repülőtéri parkolócégre bízta autóját egy nyaraló pár, az ott dolgozók összetörték a járművet

autók, autó, parkoló, repülő, reptér, repülőtér
Los Angeles, CA / USA - July 15 2015: British Airways Airbus A380 on final approach to LAX airport over car park. Aerial view of A380-800 aircraft registered as G-XLEC. Air to air photo of an airliner
Vágólapra másolva!
Egy brit pár állítása szerint a repülőtéri parkolótársaság emberei engedély nélkül használták az autójukat, miközben ők Spanyolországban nyaraltak. Sőt mi több, össze is törték azt.
Vágólapra másolva!

A The Sun beszámolója szerint a Seat Leon gépjárnűben közel 3750 font (1,8 millió forint) értékű kár keletkezett, ráadásul az induláskor még teli üzemanyagtartály is szinte üresen várta a visszatérő nyaralókat.

A 46 éves nő és élettársa szeptember 10-én hagyta hátra a járművet, amelyet mindössze négy héttel korábban vásároltak.

Az alább látható spanyol fotókon még önfeledten mosolygott a pár:

Mielőtt a spanyolországi Costa del Solra repültek volna, a gatwicki reptéren hagyták az autójukat, ahol a parkolási szolgáltatásért a Skylinkparking.co.uk-nak 64,95 fontot (kb. 31 ezer forint) fizettek.

Ám amikor visszatértek az ötnapos kikapcsolódásról, döbbenten tapasztalták, hogy az autójuk motorházának első része "darabokra tört", és a benzintartály, amelyet az indulás előtt tankoltak tele, kis híján üres volt.

Az alábbi képeken a sérült Seat Leon látható:

A parkolási szolgáltatást kínáló cég egyelőre nem adott magyarázatot arra, hogy mi történt a gépjárművel.

A pár úgy nyilatkozott, hogy nagyon aggódnak, hogy később esetleg kiderül, hogy az autó elütött valakit, vagy valamilyen balesetet okozott.

Cikkünk kiemelt képe illusztráció.