Kiragadta a kisbabát a krokodil a csónakból, majd a víz alá vitte és megette

animal Horizontal CROCODILE  Krokodil túra Costa Ricában
An American crocodile (Crocodylus acutus) is seen during a crocodile tour at the Tarcoles river, in Tarcoles, Garabito municipality, Costa Rica, on March 31, 2022. - Crocodile tours in the estuary of the Tarcoles River are a popular attraction for visitors to Costa Rica's Pacific coast, as the area gets back on its feet after being shaken by the pandemic. The river is home to nearly 500 species of birds and some 2,000 American crocodiles, many of which have been named after famous people. (Photo by Luis ACOSTA / AFP)
Vágólapra másolva!
Krokodil támadott meg egy férfit és egyéves gyermekét az ázsiai Borneónál. Az édesapa próbálta megmenteni a kisfiát, ám nem járt sikerrel.
Vágólapra másolva!

A 45 éves férfi és kisfia csónakáztak, és már épp a parton akartak kikötni, amikor egy közel 3 és fél méteres, agresszív krokodil hirtelen kiugrott a vízből, és elragadta az egyéves gyereket. Az apa próbált megküzdeni az állattal, ám hiába; nem tudta megmenteni a picit - írja a Blikk a Daily Starra hivatkozva

Illusztráció Forrás: AFP/Luis Acosta

A férfit több helyen is megharapta a krokodil. Többek közt súlyos fejsérüléseket szenvedett, így kórházba kellett szállítani.

A gyerek holttestét még nem találták meg, a krokodil vélhetően megette.

A krokodiltámadások ritkák ugyan, de előfordulnak a térségben. Egy hónappal ezelőtt egy hasonló méretű krokodil egy 8 éves kisfiút támadott meg.