Megvan a Sztárban sztár leszek! három döntőse

Sztárban sztár leszek!
Vágólapra másolva!
Lezajlott a Sztárban sztár leszek! idei évadának elődöntője, jövő vasárnap, december 11-én már kiderül, hogy 2022-ben ki Magyarország legsokoldalúbb előadója az amatőrök közül. Az adásban Yulaysi Miranda, Bari Laci, Kaly Roland és Kökény Dani csapott össze, közülük esett ki egy énekes közvetlenül a döntő előtt.
Vágólapra másolva!

Erősen indult a Sztárban sztár leszek! idei elődöntője, a nyitányban ugyanis a négy énekes mellett Rúzsa Magdi is megjelent, a TV2 új napi sorozatának, a Hazatalálsznak a főcímdalát adták elő.

A versenyprodukciók sorát Kökény Dani nyitotta, aki Ne-Yo bőrébe bújt, de kicsit félénknek tartották az előadását a mesterek – végül összesen 25 pontot kapott három embertől, hiszen Pápai Joci nem pontozhatta a saját énekesét.

Következett Bari Laci Kendrick Lamarként, akit a lábsérülése miatt ezúttal motorra ültettek. Tóth Gabi az egyik legjobb rappelésnek tartotta az előadását, Köllő Babett pedig a legtechnikásabb énekesnek nevezte Lacit, 10 pontot is adott neki – ahogyan Majka is. Tóth Gabi 9 pontjával együtt 29 pont jött össze.

Kaly Roland Somló Tamást utánozta, a Gondolsz-e rám? című dallal szinte könnyekig hatotta Köllő Babettet és Tóth Gabit. Pápai Joci is nehezen tudta összeszedni a gondolatait, Roland végül megkapta a maximális pontszámot, 30-at.

Utolsó szóló produkcióként Yulaysi Miranda, Yuli csapott nagy bulit Gloria Gaynor slágerével, az I Will Survive-val. Pápai Joci szerint tökéletes produkciót láttunk, Yuli szintén a maximális 30 ponttal zárta a kört.

Jöttek a duettek és Tóth Gabi dalpremierje, a cikk végén pedig az is kiderül, hogy ki esett ki. Lapozzon a folytatásért!