Évente negyven új adással tér vissza Hajdú Péter műsora

Hajdú Péter
Vágólapra másolva!
Az első vendég neve még nem publikus, de már idén elindul a Frizbi Hajdú Péterrel a YouTube-on. Mint az Origónak elmondta nem youtuber lesz, tévéműsort fog gyártani jó minőségben a videómegosztóra.
Vágólapra másolva!

Karácsony előtt már két új adással indult a Frizbi Hajdú Péterrel a YouTube-on a tervek szerint. Karácsony és újév környékén felkerül még az internetre két korábbi adás, majd január közepétől beindul a nagyüzem – mondta Hajdú Péter az Origónak. Tavasszal és ősszel is 20-20 adást terveznek, ha akad exkluzív tartalom, akkor több is szóba kerülhet.

Így épül az új stúdió

„A saját stúdiónkban, Törökbálinton vesszük fel az adásokat, a megszokott Frizbi díszletei közt, azaz nem szobában vagy étteremben forgatunk. Nem youtuber leszek, nem 8-10 perces tartalmat készítek, hanem rendes tévéműsort láthatnak majd a nézők, csak épp streamingen. Nagyon szeretném, ha a tévéműsorok nézettségét hoznánk majd, és erre látok is esélyt, mert az Összezárva Hajdú Péterrel teljes Cicciolinás adását a YouTube-on 2,5 millióan látták, azaz van ebben perspektíva" – mondta az Origónak a rutinos tévés.

Hajdú Péter Frizbi Hajdú Péterrel

Így épül a stúdió, exkluzív videó: