Nem akar G.w.M-mel közös házat a terhes Kulcsár Edina

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
A harmadik gyerekével várandós Kulcsár Edinát rengeteg támadás éri az utóbbi időben, amiért párjával, G.w.M-mel folyton a luxuscikkeiket mutogatják és azzal dicsekszenek. Legutóbb az a vád érte őket, hogy nem az egyik világmárka valódi darabjait hordják, hanem csak olcsó hamisítványokat. Kulcsár ezen felbuzdulva a közösségi oldalán tisztázott egy-két dolgot az anyagi helyzetükről és kapcsolatukról is.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edinát nagyon feldühítették azok a hozzászólások, melyekben meggyanúsították őt és párját azzal, hogy hamisítványokkal hencegnek és csak másokkal akarják elhitetni, hogy milyen gazdagok. Az egykori szépségkirálynő hosszasan magyarázkodott egy idegilenesen elérhető Instagram-törénteben, melyben tisztázni akarta a félreértéseke.

"Hogy eloszlassam ezt a kételyt, miszerint kamuk a cuccaink, blokkokat kellene mutatnom? Imádom, hogy emberek képesek ilyenekkel foglalkozni" – idézi a Bors Kulcsár Edinát, aki bizonyítékként egy videót is megosztott az üzletből, ahol vásárol.

Kulcsár Edina és G.w.M TV2

Majd arról kezdett magyarázkodásba, hogy miért jár csak luxusruhákban, ha eddig nem tette és ezzel miért henceg folyton a közösségi oldalain.

El kellett engednem... mert úgysem tudtam mindenkiben jó érzéseket kelteni. Most úgy élek, ahogy nekem kényelmes. Befelé figyelek és csak a közvetlen környezetemre. Nem figyelek oda, hogy mibe öltözök reggel, hogy ha abba kikerülne egy kép a közösségi médiába, akkor ahhoz mit szólnak majd. Sem most, sem a jövőben nem kívánok kérkedni azzal, amim van. Nagyon távol áll tőlem. Ugyanaz az ember vagyok, aki voltam, egy még erősebb kiadásban, aki értéket próbál képviselni..." – fogalmazott bejegyzésében a hamarosan háromgyerekes édesanya.

Kulcsár Edina Fotó: Csudai Sándor - Origo

Majd egy igen kényes témára tért rá, mivel sokak szerint csak színlelik a jólétet, miközben nem engedhetnék meg maguknak ezt a fényűzést, hiszen albérletben laknak.

"Igen, albérletben lakunk. Ez olyannyira köztudott, hogy amikor összeköltöztünk, akkor le is nyilatkoztuk.

Most ezt nem indokolnám, mert hosszú lenne. Attól, mert egyelőre nem tudom elmondani magamról, hogy van egy akkora ingatlanom is, amiben ennyi gyerekkel kényelmesen elférünk, én még büszkeséggel szeretném megosztani, ha kapok egy olyan ajándékot, amit kaptam. Amit erről mutatok, az semennyivel nem több annál, mint ami az igazság" – indokolta döntésüket Kulcsár Edina, aki úgy véli, hogy túl korai lenne közös ház G.w.M-mel annak ellenére is, hogy hamarosan megszületik közös kislányuk.

Kulcsár Edina, G.w.M. https://www.instagram.com/gwmmusic